Skip to content
Upcoming

De revolutie van de Air Max: VaporMax

21 maart 2017 11:52
De revolutie van de Air Max: VaporMax


Aanstaande zondag is het dan ein-de-lijk zover! De dag waar we allemaal zo ontzettend naar uit hebben gekeken: AIR MAX DAY! Op deze dag vieren we de 30ste verjaardag van de succesvolle Air Max. Hoe kun je deze dag nu beter vieren dan door een nieuwe revolutionaire Air Max sneaker te lanceren. En wij moeten zeggen, revolutionair dat zijn ze bij Nike zeker!

HET VERHAAL VAN NIKE AIR MAX
De revolutionaire Air-Sole unit van Nike maakte aan het eind van de jaren zeventig zijn debuut in Nike schoenen. In 1987 zag de Nike Air Max 1 het levenslicht. De sneaker had een zichtbare luchtkamer in de hak (bedacht door Tinker Hatfield) waardoor de fans de geweldige demping van de Air-Sole niet alleen konden voelen, maar ook konden zien. Sindsdien zijn volgende generaties Nike Air Max schoenen dankzij de opvallende kleurencombinaties en de betrouwbare demping met het lichte gevoel, uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars.

NIEUWE GENERATIE. NIEUWE REVOLUTIE.
De Air VaporMax zet de Air revolutie voort. De volledig zichtbare demping brengt de Air Max naar nieuwe hoogten, en het flexibele Nike Flyknit bovenwerk maakt de schoen de lichtste, meest flexibele Air Max ooit. Het oorspronkelijke idee om Air zichtbaar te maken, ontstond dus precies drie decennia geleden. Nu is het werkelijkheid geworden met de Air VaporMax.

De Nike Air VaporMax wordt zondag 26 maart gereleased om 09:00 uur CET. Let op! In dit weekend gaat de klok +1 uur vooruit. Houd hier dus rekening mee als je je wekkertje zet.

SHOP DE NIKE AIR VAPORMAX PLATINUM HIER >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.