Skip to content
Newsfeed

De releasedatum van de Bodega x New Balance 990v3 ‘Anniversary’ is bekend

14 juni 2021 15:32
De releasedatum van de Bodega x New Balance 990v3 ‘Anniversary’ is bekend

Bodega en New Balance hebben hun 990v3 samenwerking officieel aangekondigd met de ‘Here to Stay’ campagne en officiële foto’s van de nieuwe sneaker. De 990v3 heet ‘Anniversary’ om het 15-jarig jubileum van Bodega te vieren.

De ‘Here to Stay’ campagne heeft een duidelijk verhaal. Bodega en New Balance hinten naar het verlangen om niet vergeten te worden. Ze omschrijven de krabbeltjes die je op de schoolbanken maakte. De selfies die je op Instagram plaatst met enorm veel hashtags. Je naam schrijven in nat cement. Zo begon Bodega 15 jaar geleden, als iets wat op een leuk idee leek. In 2006 was het nog niet normaal om sportschoenen te dragen als je niet ging sporten. Als je in de rij ging staan voor een sneaker release kwam je op het nieuws. Zo speciaal was dat in die tijd. Bodega zegt dat ze er nog steeds zijn ondanks de veranderingen in de sneaker scene en dat ze er zullen blijven met deze campagne. Bekijk de video hieronder.

Naast dat Bodega sneakers en kleding verkoopt, supporten zij underground artiesten. Daarom hebben zij een tweede campagne gemaakt dat ‘Leave Your Mark’ heet. In deze video zie je Van Buren Records, Mass., en Stay Silent. Dit zijn allemaal artiesten die nog niet heel bekend zijn. Bekijk de tweede video hieronder.

Bodega x New Balance 990v3 ‘Anniversary’ | M990BD3

De Bodega x New Balance 990v3 ‘Anniversary’ heeft veel natuurlijke tonen. Het bovenwerk is van suède met leer en mesh in olijf- en mosgroen. Op de zijkant van de schoen zit een flitsende ‘N’ van New Balance. Bovenop de tong staat de ‘MADE IN USA’ branding zoals we van de 990v3 gewend zijn. Op de hakken staan ‘2006’ en ‘2021’ wat hint naar het jubileum van Bodega. Het Bodega logo en de bovenste vetergaten zijn in een oranje kleur om te contrasteren met de natuurlijke tonen. De binnenkant van de schoen is een blauwe kleur met hetzelfde doel als de oranje details. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De Bodega x New Balance 990v3 ‘Anniversary’ komt op woensdag 16 juni uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter en download de Sneakerjagers app!

Bodega x New Balance 990v3 'Anniversary'
Bodega x New Balance 990v3 'Anniversary'
Bodega x New Balance 990v3 'Anniversary'
Bodega x New Balance 990v3 'Anniversary'
Bodega x New Balance 990v3 'Anniversary'