Skip to content
Upcoming

De Release Datum van de Nike Flyknit Racer ‘Wolf Grey/Red’

7 januari 2017 16:22
De Release Datum van de Nike Flyknit Racer ‘Wolf Grey/Red’Wie dacht dat Nike van plan was om de Flyknit Racer in 2016 achter te laten heeft het goed mis. Nike heeft namelijk grootse plannen met de Flyknit in 2017! Dat bewijst de release van deze nieuwe ‘Wolf Grey/Red’ colorway. En zeg eerlijk, dit is naar onze mening wel de gruwelijkste colorway op de Flyknit Racer die wij tot nu toe gezien hebben.

Deze nieuwe Flyknit Racer heeft een ‘Wolf Grey’ upper van Flyknit met een witte Swoosh branding aan de zijkant en op de tong. De contrasterende rode en witte midzool voegt echt iets speciaal toe aan deze nieuwe release. De klassieke wafel buitenzool is zwart en completeert deze Flyknit Racer. Als je deze Nike Flyknit Racer ‘Wolf Grey/Red’ bekijkt is alsof je naar een onthulling van een Formule 1 auto staat te kijken. Zie jij Max Verstappen er al op lopen?

Maar zonder gekkigheid, wat vinden jullie van deze te gekke nieuwe colorway? Is dit een zekere COP? of een keiharde NOPE. Wij gaan er in ieder geval wel voor in de rij staan op 10 maart 2017. Dat is namelijk de datum waarop deze Nike Flyknit Racer ‘Wolf Grey/Red’ gereleased gaat worden. Tot die tijd maar kwijlen bij de foto’s die we tot nu toe hebben.

NIKE FLYKNIT RACER
 Color: Wolf Grey/Red/White/Black
 Stylecode: 526628-013