Skip to content
Upcoming

De Reebok Zig 3D Storm Hydro SS21 heeft futuristische uitstraling

9 april 2021 17:11
De Reebok Zig 3D Storm Hydro SS21 heeft futuristische uitstraling

Reebok ontwerper Evan Belforti heeft op Instagram zijn nieuwste sneaker de Zig 3D Storm Hydro SS21 getoond. Deze sneaker is onderdeel van Reebok’s eigen serie speciale projecten en kan één van Reeboks beste nieuwe modellen in tijden worden. Lees hier onder alles over deze nieuwe moderne sneaker.

Zig 3D Storm Hydro SS21 G55680

De Zig 3D Storm Hydro staat op de Zig Kinetica II-middenzool van de tweede generatie. Boven op deze moderne zool zit ook nog eens een zeer complex en futuristisch bovenwerk.

De Zig 3D Storm Hydro heeft een gloednieuw bovenwerk die geïnspireerd is op oude waterschoenen, voetbalschoenen en de Winter Runner III uit 2000. Het bovenwerk heeft een complex sluitsysteem dat bekend staat als de ShelterShield. Dit omhulsel bedekt de wreef in zijn geheel en wikkelt zich om de veter en de voet voor meer veiligheid en bescherming. Daarnaast heeft de sneaker ook een Speed Lace vetersysteem met een teenhaak vetersluiting.

De slanke sneaker heeft een basis van mesh en word afgewerkt met synthetische overlays. De ene kant van de sneaker is erg plat. De andere kant van het model heeft dan weer iets meer dimensie. Dit komt door de ShelterShield Shroud. Deze begint bij de toebox en strekt zich helemaal uit langs de middellijn tot aan een klein haakje bij de enkel. Aan de andere kant van het haakje vind je het logo terug.

Check de sneaker hieronder.

Reebok sneaker
Reebok Zig 3D Storm Hydro
Zig 3D Storm Hydro SS21
images by Reebok

Deze nieuwe Reebok sneaker zal in de komende dagen beschikbaar komen voor €180. Kan je niet wachten op deze sneaker en ben je opzoek naar een andere Reebok sneaker? Check dan hier onze Reebok sneakercollectie.

Reebok Zig 3D Storm Hydro 'Black'

G55680 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Ben je benieuwd naar meerdere sneaker releases? Check dan snel onze releasekalender en mis nooit meer een vette sneaker release. Volg ons ook op Instagram voor nog meer sneaker nieuwtjes en content. En vergeet daarnaast ook zeker niet de Sneakerjagers app te downloaden