Skip to content
Upcoming

De Reebok Question Mid ‘White/Pink’ komt eraan

29 april 2020 12:30
De Reebok Question Mid ‘White/Pink’ komt eraan

Reebok heeft een super toffe sneaker voor ons klaarstaan. Eentje die echt perfect aansluit voor bij de zomer. Eentje die je heerlijk kan combineren met een spijkerbroek en wit t-shirt. Deze Reebok Question Mid ‘White/Pink’ beschikt over neutrale, maar toch zomerse kleuren. En daarbij dubbel zo goed nieuws want de sneaker staat al gepland op aanstaande vrijdag 1 mei.

Alles begon in 1895 toen een Engels familiebedrijf begon met het produceren en verkopen van schoenen. Dit ging zo goed dat zij zelfs schoenen mochten maken voor de Olympische Zomerspelen in 1924. Sinds 1958 gaat het bedrijf door het leven als ‘Reebok’, dit is Afrikaans voor een Afrikaanse ‘antilope’. Reebok staat bekend om hun kwaliteit van de schoen.

Reebok Question Mid ‘White/Pink’ | FX7441

De sneaker heeft een kleurcombinatie gekregen van wit, roze en Team Dark Royal, een blauwe kleur. Als basiskleur is er wit gebruikt voor het bovenwerk. Daarbij is de kleur roze terug te vinden in het heel-logo op de achterkant en op de neus. Als extra detail is de kleur Team Dark Royal te zien op de outsole. Het branding-logo is terug te vinden op de zijkant van het bovenwerk en op de tong in deze zelfde kleurentinten. De sneaker is gemaakt van leer met grof mesh onder de veters. De veters zitten vast met blauwe patches waarop van boven naar beneden ‘Reebok’ te zien is.

Deze te gekke Reebok Question Mid ‘White/Pink’ zal vanaf aanstaande vrijdag 1 mei verkrijgbaar zijn. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €149,00. Voor alle aankomende sneakerreleases kun je een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Reebok Question Mid 'White/Pink'

FX7441 · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders
Reebok Question Mid 'White/Pink'
Images by Reebok