Skip to content
Upcoming

De Reebok Aztrek OG komt 19 juli in twee colorways uit!

13 juli 2018 15:54
De Reebok Aztrek OG komt 19 juli in twee colorways uit!

We kunnen er niet omheen dat de gekte rondom de chunky retro sneakers weer compleet terug is. Reebok, een echt retro sneakermerk slaat nu eindelijk zijn slag met de terugkomst van de Reebok Aztrek OG!

Bijna alle grote sneakermerken in de sneakerindustrie hebben tegenwoordig hun oude modellen teruggebracht, zoals de Nike Pantheon. Sommige merken ontwikkelen echter nieuwe modellen, zoals de adidas Yung-1. Reebok heeft dit echter niet nodig, omdat Reebok een rijke geschiedenis aan chunkysneakers heeft. Na de re-release van de DMX Daytona en de 3D Opus is nu de Aztrek OG aan de beurt. De Reebok Aztrek OG was origineel gereleased in 1993 en was ontworpen door Christian Tesser, die ook de Air Max 97 ontworpen.

De sneakers zijn voorzien van veel asymmetrische panelen, wat de sneaker een dynamisch effect geeft. Deze panelen zijn gemaakt van suède en mesh. Mesh is een ideaal materiaal voor deze sneaker, omdat het een ademend materiaal is. Het suède materiaal geeft de sneaker toch nog een premium look. De panelen lopen over- en ondeelbaar heen, omdat dit de sneakers een futuristisch effect geeft. Ze hebben gekozen voor hun OG kleuren, Teal/White/Black en Blue/rose/white colorway.

De Reebok Aztrek OG komt uit in de twee bovengenoemde colorways en zullen uitkomen op 19 juli 2018. Voor meer info check je onze releasekalender!


Reebok Aztrek OG ‘Blue’
Color: White/Solid Teal/Black
Stylecode: CN7067
Prijs: €100,-
Releasedatum: 19 juliReebok Aztrek OG ‘Rose
Color: OG Chalk/Collegiate Royal/Bright Rose/White
Stylecode: CN7068
Prijs: €100,-
Releasedatum: 19 juli