Skip to content
Upcoming

De re-issue van de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

31 juli 2020 14:18
De re-issue van de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

De geruchten gingen al een hele tijd rond, de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ zou terugkeren. Lange tijd bleef het stil maar in april van 2020 kwam het nieuws, de sneaker komt in 2020 terug! Na al deze geruchten kunnen we nu genieten van de eerste beelden.

Met de Powerwall collectie bracht Nike een ode aan de geliefde Air Max lijn. Deze lijn, en dan voornamelijk de Air Max 1s en 90s, waren direct geliefd. Maar de echte gekte is de afgelopen paar jaar pas los gebarsten. Door de extreem lage aantallen zijn er meer liefhebbers die de sneakers willen dan dat er paartjes zijn. Nike maakt niet vaak, bijna nooit, aantallen van sneakers bekend maar van de Lemonade zouden naar verluid maar 144 paartjes geproduceerd zijn.

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

Net als de retro van de Air Max 1 Curry krijgt de Lemonade één retro release en twee nieuwe colorways! De originele Lemonade colorway wordt vergezeld door een nieuwe roze en een nieuwe groene colorway, in totaal drie sneakers dus. Nu nemen we eens een kijkje naar de retro van de Lemonade. Zoals verwacht wordt het geen één-op-één retro van de sneaker uit 2006, en dat is eigenlijk niet eens erg. De sneaker heeft namelijk een nieuw tonglabel gekregen, hier is nu een doorgesneden citroen te vinden. De insole is ook versierd met citroenen.

De Air Max 1 ‘Lemonade’ wordt in de zomer van 2020 verwacht, een echte datum blijft nog uit. Nu er foto’s opgedoken zijn van de sneaker kan het wel eens heel snel gaan. Houd onze socials zoals Instagram of Facebook en de releasekalender in de gaten voor updates!

Images by: Solebyjc