Skip to content
Upcoming

De raffles voor de Nike x sacai LDWaffle’s gaan open

4 maart 2020 17:12
De raffles voor de Nike x sacai LDWaffle’s gaan open

Samenwerkingen van Nike x sacai zijn een behoorlijk succes, in 2019 brachten ze meerdere colorways uit op verschillende modellen van Nike. De LDWaffle en Blazer Mid vielen hieronder en waren binnen no time uitverkocht. We wachten ook nog met smart op de 3 verschillende colorways van de sacai x Nike Vapor Waffle. Nu zijn er twee nieuwe strakke colorways, waar je kans op kan maken met raffles op 10 maart 2020.

Sacai

Sacai is een merk afkomstig uit Japan, het is behoorlijk luxe en is opgericht in 1999 door Chitose Abe. Ze staan bekend om het combineren van formele en casuele kleding. De manier hoe zij spelen met weefselcombinaties en patroontechnieken is niet te omschrijven, klassieke ontwerpen worden in een nieuw jasje gestopt. Dat zie je zeker weten terug.

Nike x sacai LDWaffle

De twee sneakers zijn behoorlijk strak, zoals gebruikelijk zie je meerdere materialen en stoffen in de sneaker. Bij beide colorways is er opnieuw gebruik gemaakt van de verdubbeling van de Swoosh, veters en tong. De zool is ook wat je zeker niet kan missen, het is nogal een opvallende. Dat maakt de sneaker nou echt uniek, het beschikt namelijk over een dubbel gestapelde midsole. de LDWaffle ‘‘Black’ BV0073-002 is in principe helemaal zwart, wel met verschillende kleurentinten van zwart maar dat is wel de basis. De zool is wit, en de outsole is weer opnieuw zwart. De LDWaffle ‘White’ ‘White’ BV0073-101 is ook één die je niet wilt missen, deze strakke sneaker beschikt ook over de dubbele Swoosh, veters en tong. In principe is die precies het zelfde als de LDWaffle ‘Black’. Maar dat maakt deze sneaker niks minder.

Dinsdag 10 maart maak je dus kans om een mooi paar LDWaffle van Nike x sacai. Het mooiste van alles, je hebt ook nog keuze uit twee super toffe colorways! Wees er dus wel op tijd bij, want wij kunnen je garanderen, deze gaan hard! Je kan meedoen aan de raffle op meerdere online winkels. De sneakers gaan vanaf 160,-. Er komen nog veel meer toffe releases aan, houd daarom onze releasekalender in de gaten.

sacai X Nike LDV Waffle 'Black' - SNKRS DAY Exclusive Access

BV0073-002 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders

sacai X Nike LDV Waffle 'White' - SNKRS DAY Exclusive Access

BV0073-101 · Prijs vanaf €294,-

Naar alle aanbieders

Uitgelichte afbeelding: End.Clothing