Skip to content
Upcoming

De Raf Simons x adidas Ozweego Replicant in USA themed jasje!

27 juni 2018 13:05
De Raf Simons x adidas Ozweego Replicant in USA themed jasje!

Na de eerste drop van de Ozweego Replicant vorig jaar, zijn Raf Simons en adidas terug met een nieuwe colorway. De nieuwe Ozweego Replicant verschijnt in een VS-themed colorway!

De sneaker heeft een twee-laagse mesh, synthetische bovenwerk. De colorway is Wit/Lila die wordt gecompenseerd door een ”Cobalt Blue” heel cap en een ”Signal Red” rubberen zool. Voor de viering van 4th of July wordt deze sneaker gereleased. Independence Day, ook wel Fourth of July genoemd, is in de Verenigde Staten van Amerika een nationale feestdag ter viering van de aanname van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776. De chunky sneaker komt in een luxe exclusieve box. De sneaker komt samen met een set van geometrische sokken die goed passen bij de sneaker. Deze sokken komen in dezelfde colorway als die van de sneaker.

De Raf Simons x adidas Ozweego Replicant US released op 28 juni. De sneaker is exclusief en daarom zijn er een aantal raffles waar je je kunt inschrijven. Houd goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates!


Raf Simons x adidas Ozweego Replicant US