Skip to content
Upcoming

De Queens & Sneakers Show komt eraan! 👑👟🎙️

8 maart 2021 14:19
De Queens & Sneakers Show komt eraan! 👑👟🎙️

We beginnen de week met goed nieuws: er komt een nieuwe podcast aan! In deze podcast nemen Maartje en Carmen jullie mee in de wereld van queens en sneakers. Ze zullen vrouwen interviewen, die net zoals hen, een passie voor sneakers hebben. Aanstaande donderdag om 20:00 uur komt de eerste aflevering van de Queens & Sneakers Show online op het Sneakerjagers YouTube-kanaal! Lees hier meer over de podcast:

Queens & Sneakers Show: Wat kun je verwachten?

Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering op het Sneakerjagers YouTube-kanaal te staan. In de podcast gaan onze hosts Carmen en Maartje het gesprek aan met verschillende vrouwen die van sneakers houden. Dit kan over verschillende modellen of designs van schoenen gaan, maar denk bijvoorbeeld ook aan Nail Art, muziek en het customizen van sneakers.

Wie is Carmen @carmenpolitan?

Carmenpolitan

Carmen is een creatieve duizendpoot. Ze is een style anthropologist, schrijver, creative producer en DJ. Ze heeft talloze samenwerkingen gehad met grote merken zoals Marie Claire, AMFI, UVA en VICE. Daarnaast is ze de co-founder van realfakeshoes: een creative agency in Amsterdam, Lagos en Accra. In al Carmens werk zie je haar passie voor visuele expressie terug, of het nou om streetwear, sneakers of muziek gaat.

Wie is Maartje @maartjesfootprint?

Maartjesfootprint

Maartje is een kleurrijk persoon, zowel van binnen als buiten. Met haar unieke stijl en opvallende sneakers laat ze zien dat zelfexpressie erg belangrijk is. Verder is Maartje een expert op het gebied van cultuur. Als consumer, lifestyle en culture researcher kijkt ze naar de ongeschreven regels in de samenleving. Streetwear en sneakers horen daar ook zeker bij.

Queens & Sneakers Podcast

Queens & Sneakers Show: donderdag 20:00 uur

Kun je niet wachten op de eerste aflevering van de Queens & Sneakers Show? Zorg dan dat je aankomende donderdag om 20:00 uur meekijkt via het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online, waarin Carmen en Maartje in gesprek gaan met inspirerende vrouwen die van sneakers houden. Stay tuned!

Queens & Sneakers Podcast
Images by Sneakerjagers