Skip to content
Upcoming

De Queens & Sneakers Show 👑 Episode 6

20 mei 2021 11:45
De Queens & Sneakers Show 👑 Episode 6

Alweer de zesde aflevering van de Queens & Sneakers Show komt eraan. Op donderdagavond 20 mei 2021 om 20:00 uur staat de aflevering live op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In deze episode gaan onze hosts Maartje en Carmen in gesprek met Thamar en Marieke. Lees hieronder een korte introductie over de gasten, wij weten zeker dat je hierna aflevering 6 wil bekijken!

Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show – Episode 6

Thamar Kempees

Thamar Kempees
@thamar_kempees

Op haar sneakers zet Thamar Kempees zich in voor haar idealen. Ze spreekt zich al jaren uit over het gebrek aan diversiteit en inclusiviteit en heeft haar zinnen op daadwerkelijke verandering gezet. Thamar heeft een grote passie voor de (Rotterdamse) hiphopcultuur en is trotse feminist.

Daarnaast leert en luistert ze graag naar de ander en koppelt met alle plezier onverwachte groepen aan elkaar. Ook leest ze graag, zo’n beetje alles wat los en vast zit. Ze is oprichter van de Boze Bitches Boekenclub waar enkel intersectioneel feministische literatuur wordt gelezen en besproken. Met veel liefde zet ze zich in als freelance marketingadviseur en strateeg voor diverse culturele instellingen én bedrijft ze politiek on kicks.

sneakers women

Marieke Verhoeven

marieke verhoeven
@m_verhoeven

Marieke Verhoeven is een lifestyle- en reisjournalist die schrijft voor Holland Herald, Vogue, Esquire, Harper’s Bazaar en vele andere titels. Ook doet ze copywriting klussen en vertaalwerk; eigenlijk alles wat met taal en tekst te maken heeft. Het liefst is ze op pad om inspirerende mensen te interviewen en nieuwe plekken te ontdekken. Als hiphop head en semi-professionele bingewatcher is ze ook altijd op zoek naar toffe muziek, series en films.

Als kind dook deze geboren en getogen Amsterdamse al graag in de verkleedkist van haar oma en later in de kledingkast van haar ouders, het liefst om overhemden en stropdassen van haar vader te lenen. Ze draagt nog steeds liever een oversized pak dan een jurk, uiteraard gecombineerd met sneakers. Na een verhaal over de wondere wereld van reseller beurzen Crepe City en Sneakerness, raakte Marieke zo’n 7 jaar geleden in de ban van de sneaker business. Ze noemt zichzelf zeker geen kenner, maar eerder een liefhebber. Al heeft ze nog wel wat paartjes op haar wishlist staan (Travis Scott 1’s & Retro Reverse Shattered Backboard, yes please!).

Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show 20/05

Ben je benieuwd hoe het gesprek gaat verlopen met deze interessante gasten? Zorg dan dat je vanavond, 20 april 2021 om 20:00 uur, kijkt naar Episode 6 van de Queens & Sneakers Show op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers!

Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers