Skip to content
Upcoming

De Queens & Sneakers Show 👑 Episode 4 heeft twee creatieve gasten

22 april 2021 12:01
De Queens & Sneakers Show 👑 Episode 4 heeft twee creatieve gasten

Aflevering 4 van de Queens & Sneakers Show staat op donderdagavond 22 april 2021 om 20:00 uur voor je klaar. De nieuwste aflevering is op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers te vinden en deze keer interviewen Carmen en Maartje twee creatieve dames. Lees in dit blog een korte introductie over de gasten, zodat je voor Episode 4 helemaal voorbereid bent. Deze aflevering wil je niet missen!

sneakers

Queens & Sneakers Show – Episode 4

Lola

nail art sneakers

Beeldend kunstenares Lola is creatief met elk canvas, maar de meeste mensen kennen haar van haar amazing nail art! Haar scherpe kwast(je) en visuele skills toveren elke nagel om tot een mini kunstwerk. Zodra je een sneaker model laat zien, komen de ideeën bij haar naar boven voor een design. Momenteel is ze haar creatieve uitingen aan het uitbreiden naar meer diverse art pieces.

Lola komt uit Rotterdam en wellicht ken je haar van Sneakerness waar ze bij de Foot Locker-stand nagels heeft gedaan. Daarnaast is haar unieke uitgesproken stijl een inspiratie voor velen!

Stephanie

Queens & Sneakers Show

Stephanie Huisman is de bedenker van het iconische Swoosh kussen. Ongeveer een jaar geleden, tijdens de eerste lockdown, heeft ze haar kussen (die ze maakt van Nike sokken) gelanceerd. Haar ontwerpen brengt ze op de markt als RE.STUDIOS, die vanaf de lancering van het kussen snel is gegroeid. Stephanie heeft in het afgelopen jaar diverse originele items ontworpen: krukjes, kussens, een knuffelbeer en een deken – allemaal gemaakt van al bestaande Nike items.

Stephanie is groot Nike fan. Ze heeft een achtergrond in technische en commerciële textielkunde. Producten van Nike passen niet alleen qua stijl goed bij haar ontwerpen, ook qua materiaal en techniek. Duurzaamheid is belangrijk voor RE.STUDIOS. Haar ontwerpen geven items van bestaand textiel een cooler, nieuw leven: alles wat RE.STUDIOS maakt is ‘reworked’. Wil jij ook een item van Stephanie? Volg RE.STUDIOS op Instagram of stuur Stephanie een DM.

Ben je benieuwd geworden wat deze creatieve dames te vertellen hebben? Zorg dan dat je vanavond, 22 april 2021, om 20:00 uur, klaar staat om Episode 4 van de Queens & Sneakers Show te bekijken op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers!

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers