Skip to content
Upcoming

De Queens & Sneakers Show – Episode 3 moet je zien!

8 april 2021 14:00
De Queens & Sneakers Show – Episode 3 moet je zien!

Vanavond is het weer zover! Een nieuwe aflevering van de Queens & Sneakers Show staat op donderdagavond 8 april 2021 om 20:00 uur voor je klaar. Episode 3 is op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers te vinden en in deze aflevering zitten weer bijzondere gasten. Onze hosts Carmen en Maartje hebben weer een interessant gesprek met deze creatieve dames. In dit blog geven we je alvast een introductie over de gasten, zodat je voor Episode 3 helemaal voorbereid bent!

Dewi

Nike air max 1 atmos

Dewi is een creatieve alleskunner die blijft zoeken naar nieuwe manieren om te creëren. Zo maakt ze handgemaakte rugs, illustraties en animaties. Je herkent haar misschien van onze intro, waarin ze te zien is in haar super stylish appartement. Voorheen werkte ze bij Maha, nu is ze werkzaam bij Oqium waar ze verantwoordelijk is voor de content. Ook maakt ze onder andere animaties voor Sabbatical en heeft ze laatst een samenwerking gehad met Nike.

Op Instagram deelt Dewi haar mooiste creaties. Ook heeft ze haar eigen webshop, waar je haar art kunt kopen!

Instagram: @dewi.s.a

Shop: www.dewigrootenboer.com/store/

Helga

streetwear fashion

Helga d’r love voor sneakers is in haar jeugd gestart, toen ze als kind een crosstrainer kreeg. Ze is naar eigen zeggen een echte fashion en sneakerlover – het dragen van streetwear gaat hand in hand met het dragen van fashion. Sinds haar 18e is Helga werkzaam in retail en werkt nu al ruim 10 jaar als visual merchandiser bij H&M. Dit is een baan die haar creatieve vrijheid geeft en haar de ruimte biedt om mensen te inspireren met haar creaties. Haar eigen stijl is divers, ze is niet in een hokje te plaatsen. Dat zie je ook terug in haar sneakercollectie: ze draagt verschillende merken, houdt van kleur en varieert in model. Voor iedere gelegenheid heeft Helga wat leuks: “I just like to have options”.

Queens & Sneakers Show

Heb je outfit inspiratie nodig? Op Helga’s Instagram, post ze de leukste foto’s van haar kleding én sneakercollectie.

Instagram: @lady_helly

Queens & Sneakers Show – Episode 3

Wil jij weten wat Dewi & Helga met hun creatieve blik te vertellen hebben? Zorg dan dat je vanavond om 20:00 uur, op 8 april 2021, klaar staat op het Sneakerjagers YouTube-kanaal om Episode 3 van de Queens & Sneakers Show te bekijken!

Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers