Skip to content
Newsfeed

De PUMA x Coca-Cola collectie is nu verkrijgbaar

16 september 2022 14:13
De PUMA x Coca-Cola collectie is nu verkrijgbaar

Een deel van de PUMA x Coca-Cola collectie is vanaf nu, 15 september 2022, verkrijgbaar bij PUMA. De nostalgische samenwerking viert het erfgoed van beide merken. Dit is terug te zien aan alle items die een retro look hebben gekregen met bijpassende co-branding.

De samenwerking omvat zowel schoenen als kleding, waaronder de PUMA Slipstream. De sneaker is opnieuw vormgegeven met verhoogde details en komt in een retro kleurenpalet met het Coca-Cola logo op de heel. Daarnaast is de herkenbare rode Coca-Cola kleur ook te zien op de PUMA streep, op het middenpaneel.

Slipstream
Slipstream

De drop bevat ook co-branded garderobe essentials zoals hoodies met bijpassende shorts, een aantal grafische T-shirts en als kers op de taart een vintage poloshirt. Het shirt komt in een combinatie van twee kleuren, gebroken wit en blauw. De kenmerkende tekst ‘Things go better with Coke’ is op de borst geborduurd.

PUMA x Coca-Cola
Vintage Polo

De items uit de PUMA x Coca-Cola collectie zijn vanaf nu, 15 september 2022, verkrijgbaar via de website van PUMA. De gedropte artikelen zijn te bekijken via de button hieronder! Wil je de sfeer proeven van de collectie? Bekijk dan vooral de campagne video!

Vergeet ook niet om de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten te houden voor nieuwe drops!

PUMA x Coca-Cola
PUMA x Coca-Cola
PUMA x Coca-Cola
PUMA x Coca Cola