Skip to content
Newsfeed

De PUMA MB.02 Be You Rare Reserve heeft een releasedatum

6 juni 2023 17:19
De PUMA MB.02 Be You Rare Reserve heeft een releasedatum

Eind mei 2023 kwam de Puma MB.02 ‘Whispers’ uit, maar we worden nu al verblijd met een nieuwe colorway. De baketballer LaMelo Ball en PUMA brengen op 9 juni 2023 om 00:00 uur de zomerse PUMA MB.02 Be You Rare Reserve uit op de website van PUMA. Lees hier alles over de sneaker en de opkomende release.

De eerste samenwerking van de twee kwam in 2021 uit en sindsdien zijn de collabs een succes. LaMelo ook wel Melo genoemd, is pointguard voor de Charlotte Hornets. Naast dat de 21-jarige Amerikaan een waar basketbaltalent is, staat hij ook bekend om zijn opvallende en stijlvolle kledingkeuzes. De PUMA MB.02 Be You Rare Reserve is de perfecte weerspiegeling van de vibe van Ball, opvallend en stijlvol.

PUMA

Net zoals vele eerdere collabs tussen PUMA en Melo is het kleurgebruik tussen de linker en rechter sneaker verschillend. Zo maakt de ene sneaker gebruik van een felle kleur roze en de ander van fluorescerend geel. De verschillen in kleur is niet het enige opvallende aspect van dit paartje. Het mesh bovenwerk komt in een print dat het universum bevat. Hoe langer je naar de Be You Rare Reserve kijkt, hoe meer details je opvallen.

De PUMA MB.02 Be You Rare Reserve zal verschijnen op 9 juni 2023 om 00:00 uur op de website van PUMA. Blijf op de hoogte van deze release en nog vele andere via de Sneakerjagers release kalender.

PUMA MB.02 Be You Rare Reserve
PUMA MB.02 Be You Rare Reserve onderkant
PUMA MB.02 Be You Rare Reserve van boven
PUMA MB.02 Be You Rare Reserve zijkant