Skip to content
Newsfeed

De PUMA Flash Sale komt met 20% extra korting op reeds afgeprijsde stijlen

23 juni 2023 17:46
De PUMA Flash Sale komt met 20% extra korting op reeds afgeprijsde stijlen

Maak je klaar voor de PUMA WEEKEND FLASH SALE! Ontvang een extra korting van 20% op de reeds afgeprijsde artikelen in de PUMA sale. Het enige wat je hoeft te doen, is de kortingscode FLASH20 toe te voegen aan het winkelmandje om te profiteren van deze geweldige aanbieding.

De PUMA sale biedt al een breed assortiment aan sneakers, outfits, sportkleding en accessoires met kortingen tot wel 50%, en met deze code kun je nog meer besparen. Let wel op: deze actie is slechts geldig van vrijdag 23 juni 2023 tot en met zondag 25 juni 2023. Mis het niet!


Op zoek naar nieuwe sneakers om je zomerse stijl compleet te maken? Of misschien ben je op zoek naar populaire streetstyle-items of praktische accessoires? Bij PUMA kun je nu alles vinden wat je nodig hebt, en dat ook nog eens met een extra korting! Gebruik de code FLASH20 en ontvang 20% extra korting op alle sale-artikelen. Ontdek trendy sneakerstijlen, zoals deze:

Kijk dus snel bij PUMA, want de actie is alleen dit weekend geldig, van vrijdag 23 juni 2023 tot en met zondag 25 juni 2023! Klik op de knop om direct naar de PUMA sale te gaan. Vergeet niet de code FLASH20 in te voeren voor de extra korting. Kijk op onze nieuwspagina voor meer acties zoals deze!