Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Fenty x PUMA Avanti in ‘Dark Myrtle’ en ‘Club Navy’

26 oktober 2023 15:53
Release reminder: Fenty x PUMA Avanti in ‘Dark Myrtle’ en ‘Club Navy’

Het welbekende duo is weer terug, Rihanna en PUMA toonden begin 2023 hun nieuwe samenwerking. In deze collab stond het klassieke model Avanti centraal. Nu verschijnt de sneaker in nieuwe colorways. De Fenty x PUMA Avanti verschijnt op 3 november 2023 in een groene en blauwe colorway.

In 2016 kwamen Rihanna en PUMA voor het eerst samen onder de naam Fenty. Het duo kwam onder andere met de Fenty Creeper, een chunky silhouet met een verhoogde zool. In 2018 leek Fenty van de radar te verdwijnen, maar in 2023 is het duo terug en beter dan ooit.

De nieuwe Fenty x PUMA collab komt met het Avanti model, een silhouet dat inspiratie haalt uit de voetbalschoenen van PUMA. De sneaker werd in 2001 geïntroduceerd en heeft een vintage uitstraling. Het bovenwerk is van premium leer en is stevig gewatteerd. Dynamische lijnen geven de sneaker een strakke look.

Recent verscheen de sneaker in een ‘Black’ en ‘Aged Silver’ colorway. Nu zien we Avanti in een groene en blauwe colorway verschijnen. Op beide colorways zijn gouden details geplaatst. Op de hiel is het PUMA logo geplaatst en ook de F van Fenty is hier te zien. De flap op de tong heeft het Fenty logo in het leer gedrukt.

De nopjes op de buitenzool geven de sneaker zijn grip. De Fenty x PUMA Avanti in ‘Dark Myrtle’ en ‘Club Navy’ verschijnen op 3 november 2023 om 10:00 uur bij PUMA en diverse retailers. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Fenty x PUMA Avanti
Fenty x PUMA Avanti
Fenty x PUMA Avanti
Fenty x PUMA Avanti
Fenty x PUMA Avanti
Fenty x PUMA Avanti