Skip to content
Upcoming

De PSG X Air Jordan 4 zal op 10 oktober gedropt worden

30 september 2020 20:10
De PSG X Air Jordan 4 zal op 10 oktober gedropt worden

Eerder schreven we al over de Air Jordan X PSG. Het is niet voor het eerst dat de Franse voetbalclub en Jordan Brand hun handen in een slaan, maar nu is het tijd voor de nieuwste collab van de twee. Op 10 oktober zal de PSG X Air Jordan 4 droppen bij geselecteerde retailers.

De Air Jordan 4 is razend populair en heeft in 2020 al een aantal verschillende colorways gekend. Daarnaast is het ook een erg geliefd model voor voor samenwerkingen. Zo was de Off-White samenwerking die dit jaar dropte, een van de bekendste samenwerking op dit model. De Paris Saint-Germain colorway op de Air Jordan 4 zal ook ongekend ongelooflijk populair worden.

PSG X AIR JORDAN 4 ‘PARIS SAINT-GERMAIN’ | CZ5624-100

Eerder doken al de eerste beelden op van de samenwerking, maar nu hebben wij de officiële foto’s hieronder voor je klaar staan. De PSG X Air Jordan 4 ‘Paris Saint-Germain‘ beschikt over een lederen basis met verschillende details in een bordeaux kleur. Dit zien we terug op de hak, eyestays en de de mudguard. Verder wordt de sneaker afgemaakt met zwarte details zoals de branding op de tong en de heel maar ook de outsole. Bekijk de foto’s hieronder voor alle details.

Zet 10 oktober maar in je agenda want dan zal de PSG X Air Jordan 4 ‘Paris Saint-Germain droppen. Alle releaseinformatie kan je vinden met de onderstaande link. Je kan de sneaker nog eens goed bekijken op de onderstaande foto’s. Houdt ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender om altijd op de hoogte te blijven.


PSG X Air Jordan 4 'Paris Saint-Germain'

CZ5624-100 · Prijs vanaf €313,-

Naar alle aanbieders
PSG
Air Jordan 4
Paris Saint-Germain Air Jordan 4
PSG Air Jordan 4
Images by: Nike