Skip to content
Upcoming

De praktische sneaker boxes van Grailshouse

6 december 2020 09:00
De praktische sneaker boxes van Grailshouse

Je hebt ze vast al een keer voorbij zien komen op Instagram. De sneakerboxes van Grailshouse. Niet alleen zijn de boxes super praktisch, ze zijn ook nog eens super tof. Gebruik de boxes als display voor je sneakers en als opbergruimte. Sneakerjagers geeft deze Grailshouse Sneakerboxen weg! Download de Sneakerjagers app en doe mee!

Grailshouse is een online webshop waar sneakers, streetwear en accessoires worden verkocht. Ook op Instagram is Grailshouse te vinden. Grailshouse is begonnen in 2018 door Dany van de Meer, vanuit Tilburg. Naast de sneakers en streetwear, staat Grailshouse ook bekend om de te gekke sneakerboxes. De boxes zijn niet alleen leuk om je sneakers in tentoon te stellen. Ze zijn ook nog eens super praktisch.

Grailshouse Sneakerboxes

De sneakerboxes zijn voorzien van een handig klik-systeem, waarmee je de dozen makkelijk kunt stapelen. De dozen zijn los te verkrijgen, maar ook als bundel. In elke box past één paartje sneakers. Gebruik de Grailshouse sneakerbox als display en/of opbergplaats. Bouw je eigen mega sneakerwall met deze Grailshouse Sneakerboxes. De sneakerboxes zijn te verkrijgen voor €19,95 via Grailshouse. Nog leuker, bij Sneakerjagers zijn de sneaker displays nu te winnen!

Sneakerjagers Advent Calendar

Elke dag toffe, nieuwe prijzen in onze Sneakerjagers Advent Calendar. Tel met ons af naar kerst, met te gekke verrassingen. Open elke dag een nieuw deurtje en bekijk welke prijs er vandaag te winnen valt. Met vandaag in onze Advent Calendar de Grailshouse Sneakerbox!

De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Zorg er wel voor dat je de laatste update hebt. Doe mee en win! Meer informatie over de win actie’s.