Skip to content
Upcoming

De Prada Cloudbust Thunder Sneaker heeft een nieuwe colorway ontvangen!

13 februari 2020 09:06
De Prada Cloudbust Thunder Sneaker heeft een nieuwe colorway ontvangen!

De Prada Cloudbust Thunder sneaker heeft een te gekke nieuwe colorway. De ruige sneaker heeft een donkere camouflerende kleur gekregen. De sneaker is in nog veel meer kleuren beschikbaar! Ben jij benieuwd naar deze colorway? Scroll naar beneden en bekijk de Cloudbust Thunder.

Prada is een Italiaans merk dat met name luxegoederen verkoopt. Denkt hierbij aan kleding, accessoires, schoenen en tassen. In 1913 werd de allereerste winkel geopend in Milaan. Ondertussen wordt het merk gezien als een van de meest invloedrijke merken in de mode-industrie. In 1987 werd het merk van Miuccia Prada, zij was de gene die uiteindelijk overging op haute couture. Naast alle kleding heeft Prada ook een geurlijn en het merk Miu Miu. Ook heeft het merk enkele samenwerkingen, zoals met LG in 2007 en met adidas.

Prada Cloudbust Thunder | Closer Look

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit verschillende gebreide panelen met een camouflage print. Hier bovenop zit een rubberen overlay. De Prada branding is te zien op de tong en de heel. Hiernaast staat ”Cloudbust Thunder” ook op de heel. De sneaker heeft een robuuste zool die ervoor zorgt dat de sneaker helemaal af is.

De Cloudbust Thunder sneaker van Prada kun je onder andere bij Four Amsterdam bemachtigen. De sneaker kost €790. Bekijk de sneaker hieronder, en shop dit te gekke paartje met de onderstaande link! Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


Images by: Four Amsterdam

Prijs: €790,-

>>Shop met deze link!<<