Skip to content
Brand

De populairste witte sneakers en platform sneakers bij PUMA

5 maart 2023 12:48
De populairste witte sneakers en platform sneakers bij PUMA

De lente staat voor de deur- en dat betekent dat het tijd is om de witte sneakers weer tevoorschijn te halen. Ben je nog op zoek naar een nieuw paar witte sneakers voor de zomer? Dan vind je bij PUMA zeker wat je zoekt. We laten je de populairste witte sneakers en platform sneakers bij PUMA zien. Let’s go!

Witte sneaker en Platform sneakers bij PUMA

1. Mayze Classic sneaker

Laten we beginnen met een van PUMA’s populairste platform sneaker; de Mayze Classic. Het silhouet werd beroemd gemaakt door sterren als Dua Lipa. De sneaker komt in een chunky stijl met een verhoogde zool.

2. Cali Dream Lth

De Cali Dream is geïnspireerd op de casual stijl van de Californische surfcultuur. Het bovenwerk is voorzien van premium leer, leren overlays en een dikke zool.

3. Cassia dames sneakers

De PUMA Cassia heeft ook een grove zool en is perfect voor een zomerse wandeling. De sneaker wordt geleverd met leren inzetstukken op een mesh bovenwerk. De SoftFoam+ binnenzool zorgt voor demping en comfort.

4. Slipstream RE:Collection

Een van de meest gehypete sneakers uit deze reeks is ongetwijfeld de PUMA Slipstream in het wit. De sneaker maakt deel uit van de RE:Collection. Dit betekent dat deze versie met oog op duurzaamheid is ontworpen.Klik voor meer informatie over PUMA RE:Collection op de onderstaande knop.

5. Karmen Rebelle sneakers

Ben je op zoek naar een super chunky witte sneaker? Dan ben je bij deze sneaker aan het juiste adres. De PUMA Karmen Rebelle komt met een extra hoge plateauzool en een klassieke kleurstelling. De SoftFoam+ binnenzool zorgt voor comfort en ondersteuning bij elke stap.

6. CA Pro Classic sneaker

Laten we beginnen met de witte sneakers van PUMA voor onze mannen. De CA Pro Classic is, zoals de naam al doet vermoeden, een klassieke sneaker die overal bij past. Overigens kun je de sneaker momenteel voor een gereduceerde prijs krijgen. Klik op de button om te zien of de sneaker nog beschikbaar is in jouw maat.

7. PUMA Slipstream

Natuurlijk is de Slipstream ook beschikbaar voor mannen. Dit silhouet is geheel van leer en is net als de CA Pro tegen een gereduceerde prijs verkrijgbaar. Ook deze Slipstream ziet er strak uit en wordt geleverd in gedempte kleuren.

8. Rider Play On

Dankzij het superlichte nylon, suède en glad leren bovenwerk en de schokabsorberende middenzool, is de Rider Play On een echte klassieker.

9. Graviton Pro L

Strak, klassiek en overal bij passend: de Graviton Pro L. Deze sneaker voor heren heeft een EVA-middenzool en een bovenwerk van leer. Naast de tijdloze uitstraling is de sneaker ook uiterst comfortabel dankzij de innovatieve SoftFoam+ binnenzool van PUMA.

10. RS-X Efekt PRM

We sluiten onze review af met de RS-X Efekt. De sneaker heeft een futuristisch silhouet met overlays van nubuck en suède. Deze combo draait om revolutionair design voor een revolutionaire stijl.

Dit waren enkele van de populairste witte sneakers en platform sneakers bij PUMA! Welke sneaker vond jij het leukst en welke heb je misschien al in je sneaker collectie? Laat het ons weten via Instagram.

Voor outfit inspo rond PUMA sneakers en vele andere merken, neem gerust een kijkje op ons styling account!