Skip to content
Brand

De populairste Salomon sneakers van dit moment

30 april 2023 15:19
De populairste Salomon sneakers van dit moment

Al is Salomon nog relatief onbekend bij het grote publiek, speelt het Franse merk al een tijdje een grote rol in de sneakerwereld. Wel zien we op het moment een stijging in populariteit en zijn zelfs grote sterren als Bella Hadid, Kendall Jenner en Rihanna gespot in de sneakers van Salomon.

In onze ogen is het dan ook een echte must-have geworden. Met deze lijst populaire Salomon colorways hopen wij je dan ook te helpen bij het uitzoeken van deze must-have sneaker voor jouw garderobe!

1. Salomon XT-6 ‘White/Lunar Rock’ | L41252900

Salomon XT-6 'White/Lunar Rock'
Asphaltgold
Salomon XT-6 'White/Lunar Rock' on feet

De XT-6, oorspronkelijk uitgebracht in 2013, is niet voor niets favoriet van topatleten. De demping, lichte en duurzame constructie en stabiliteit over lange afstanden maakt het namelijk de perfecte schoen voor lange afstanden. Ook onder slechte of zware omstandigheden!

Nadat de XT-6 terugkeerde in bijgewerkte kleuren en materialen, is de sportstyle sneaker niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met als voorbeeld de Salomon XT-6 ‘White/Lunar Rock’ begrijpen wij dat goed. De functies en het lichte kleurenschema zijn namelijk perfect wanneer je gaat voor utilitaire esthetiek!

Salomon XT-6 'White/Lunar Rock'

L41252900 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders

2. Salomon XT-4 OG ‘Fiery Red’ | L47024200

Salomon XT-4 OG 'Fiery Red'
Asphaltgold
Salomon XT-4 OG 'Fiery Red'

Of je nu op de trail of in de stad gaat lopen, met de Salomon XT-4 OG ‘Fiery Red’ ben je altijd ready voor avonturen op wisselend terrein! De XT-4 OG stijl bevat de beste ontwerpkenmerken van Salomon. Denk bijvoorbeeld aan een Agile Chassis-skelet over de hele lengte voor een gestabiliseerde pas. Of de ruimere pasvorm voor ultiem comfort, zelfs over lange afstanden.

Met de Fiery Red colorway beschik je bovendien over een echte eyecatcher!

Salomon XT-4 OG 'Fiery Red'

L47024200 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders

3. Salomon XA Alpine 2 Advanced ‘Black’ | L41751300

Salomon XA Alpine 2 Advanced 'Black'
BSTN
Salomon XA Alpine 2 Advanced 'Black' ritssluiting

Op zoek naar betrouwbare bescherming bij ongunstige, vaak onvoorspelbare omstandigheden? De Salomon XA Alpine 2 Advanced ‘Black’ neemt al je zorgen weg! Zo bieden de Carbon-Chassis tussenzool en een licht bovenwerk van textiel bescherming bij kou en nattigheid. De robuuste buitenzool met Contagrip rubbersamenstelling zorgt daarnaast voor een stevige ondergrond en goede grip op ruw terrein. Verder zorgt het zwarte kleurenpalet voor een sportief uiterlijk!

Salomon XA Alpine 2 Advanced

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

4. Salomon XT-Rush Utility ‘Black / Ebony / Marmalade’ | L41715200

Salomon XT-Rush Utility 'Black / Ebony / Marmalade'
Footasylum
Salomon XT-Rush Utility 'Black / Ebony / Marmalade' achterkant

Voor de Salomon XT-Rush Utility ‘Black / Ebony / Marmalade’ is de iconische XT-6 bottom unit opnieuw ontworpen. Ditmaal met een toegevoegde gebreide bovenkant die aanvoelt als een sok. Dit biedt een nauwsluitende sokachtige pasvorm die gemakkelijk aan en uit gaat en bovendien stevig op zijn plaats blijft.

Deze Salomon XT-Rush Utility onderscheidt zich daarnaast door zijn unieke colorway en eigentijdse stijl. Het bovenwerk in zwart en ebony wordt geaccentueerd door opvallende marmaladekleurige details. Zo creëer je een gedurfde en dynamische uitstraling die perfect past bij de moderne urban look!

Salomon XT-Rush Utility

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

5. Salomon XT-6 FT ‘Vintage Khaki / Peat / Vanilla Ice’ | L47151300

Salomon XT-6 FT 'Vintage Khaki / Peat / Vanilla Ice'
Footpatrol
XT-6 FT 'Vintage Khaki / Peat / Vanilla Ice' ritssluiting

De XT-6 FT is een iconisch symbool van Salomons trail running assortiment, maar met een nog grotere impact met zijn vernieuwde technische bovenwerk en Sensifit layering constructie. Deze Salomon XT-6 FT ‘Vintage Khaki / Peat / Vanilla Ice’ steunt op een uiterst comfortabele en duurzame onderzijde. Hiermee doorstaat deze XT-6 FT de test van tijd en afstand voor elke sneakerhead!

Deze Salomon XT-6 FT kenmerkt zich daarnaast door zijn opvallende en klassieke kleurenschema. Zo bestaat het bovenwerk uit vintage khaki en peat en wordt het gecombineerd met een subtiele vanilla ice-afwerking. Zo beschik je over een tijdloze en elegante uitstraling die zowel in de stad als de natuur past!

Salomon XT-6 FT 'Vintage Khaki'

L47151300 · Prijs vanaf €172,-

Naar alle aanbieders

6. Salomon XT-4 OG ‘White’ | L47133000

Salomon XT-4 OG 'White'
43einhalb
XT-4 OG 'White' ritssluiting

De Salomon XT-4 OG ‘White’ is niet alleen geliefd om zijn prestaties door de XT-4 kenmerken, maar ook om zijn opvallende en stijlvolle kleurensamenstelling. Het witte bovenwerk wordt geaccentueerd door subtiele tinten ebony en lunar rock. Hierdoor ontstaat een eigentijdse uitstraling die moeiteloos past bij elke outfit.

Salomon XT-4 OG 'White'

L47133000 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders

7. Salomon ACS Pro ‘Beluga / Vintage Khaki’ | L47132200

Salomon ACS Pro 'Beluga / Vintage Khaki'
43einhalb
ACS Pro 'Beluga / Vintage Khaki'

De Salomon ACS Pro is een gemoderniseerde functionele upgrade op het oorspronkelijke ontwerp dat stamt uit de jaren 2000. De ACS Pro is onder andere bijgewerkt met een Agile Chassis systeem voor een progressieve pasvorm. Daarnaast zorgt een robuuste Kurim bovenwerk voor een stabiel en stevig frame. De luchtstroom is verder geoptimaliseerd door strategisch geplaatste ventilatieopeningen aan de laterale en mediale zijde van het bovenwerk.

Dit maakt de Salomon ACS Pro ‘Beluga / Vintage Khaki’ de ideale sneaker voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Het bovenwerk in beluga en vintage khaki geeft deze schoen namelijk een stoere en tijdloze uitstraling.

Salomon ACS Pro Advanced

L47132200 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders

8. Salomon XT-6 Expanse ‘Black Magnet’ | L41741300

Salomon XT-6 Expanse 'Black Magnet' met schoenendoos
Footpatrol
XT-6 Expanse 'Black Magnet'

De Salomon XT-6 Expanse ‘Black Magnet’ is een sportieve en robuuste sneaker die je kunt dragen voor al je outdooractiviteiten. De duurzame materialen zorgen er namelijk voor dat je altijd bestand bent tegen de zwaarste omstandigheden. Zo biedt de tussenzool uitstekende demping en ondersteuning, terwijl de buitenzool zorgt voor goede grip op elk terrein.

De XT-6 Expanse is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Het donkere kleurenpalet met het subtiele magneetaccent zorgt ervoor dat deze sneaker gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Daarnaast zorgen de zwarte en grijze tinten voor een stoere en mysterieuze uitstraling.

Salomon XT-6 Expanse Black Magnet

L41741300 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders

9. Salomon Snowcross ‘Black’ | L41760300

Salomon Snowcross 'Black'
Solebox
Snowcross 'Black' logo

Gebaseerd op het ontwerp van de legendarische Speedcross, voldoet de Snowcross aan alle eisen voor barre winterse omstandigheden. Dus ben je op zoek naar een sneaker die je voeten warm houdt en tegelijkertijd een stevige griep biedt? Dan is de Salomon Snowcross ‘Black’ de perfecte keuze voor jou!

Daarnaast heeft de functionele sneaker een gestroomlijnde, sportieve uitstraling met een volledige zwarte kleur, aangevuld met subtiele Salomon branding.

Salomon Snowcross Black/ Black/ Magnet

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

10. Salomon XT-6 ‘Cathay Spice / Quarry / Rose Cloud’ | L47136500

Salomon XT-6 'Cathay Spice / Quarry / Rose Cloud'
43einhalb
XT-6 'Cathay Spice / Quarry / Rose Cloud'

De Salomon XT-6 ‘Cathay Spice / Quarry / Rose Cloud’ is een opvallende sneaker die is ontworpen om prestaties te leveren in de buitenlucht. Zo zorgt het mesh bovenwerk voor voldoende ventilatie en de OrthoLite-inlegzool voor extra comfort tijdens het dragen. De Contragrip-zool van de XT-6 biedt uitstekende grip en stabiliteit, zelfs op ruw terrein. Tot slot zorgen de Quicklace-veters voor een stevige pasvorm en maken het aan- en uittrekken van de sneakers gemakkelijk.

Maar deze schoen is ook perfect voor stijlbewuste sneakerliefhebbers. Het Cathay Spice-kleuraccent op de zijkanten van de sneaker geeft het geheel een uniek karakter en past perfect bij de subtiele tinten van Quarry en Rose Cloud.

Salomon XT-6

L47136500 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

Ben je ook overtuigd dat een Salomon sneaker een must-have is voor jouw garderobe? Maak dan gebruik van de Sneakerjagers sneakerzoekmachine om je favoriete Salomon model te vinden tegen de beste prijs!