Skip to content
Brand

De populairste Nike Air Max modellen bij Foot Locker

21 februari 2023 17:52
De populairste Nike Air Max modellen bij Foot Locker

Er zijn ontzettend veel Nike Air Max modellen. Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien, daarom hebben wij de populairste Nike Air Max sneakers uit de Foot Locker Air Max collectie op een rijtje gezet. Alle schoenen die hier te zien zijn kun je shoppen bij Foot Locker!

Nike Air Uptempo ‘Valentine’s Day’

Het Uptempo model is van origine een basketbalschoen uit 1996. Je zou denken dat deze sneaker misschien niet in het Air Max rijtje hoort, echter gebruikt de schoen wel dezelfde Air technologie als de Air max, dus vandaar dat het model hier toch te zien is.

Deze Air Uptempo maakt deel uit van het Nike’s Valentines Day pack uit 2023. Het silhouet maakt gebruik van een nubuck basis en bestaat grotendeels uit een kastanjebruine kleur. De details zijn roze gekleurd en is van een ruwe wollige suède stof. Deze Nike Air Max Uptempo ‘Valentine’s Day’ kan je nu scoren bij Foot Locker via de knop!

Foot Locker

Nike Air Max 270

De Nike Air Max 270 heeft zijn naam te danken aan het feit dat de Air bubble in volle 270 graden te zien is. Het silhouet is een combinatie van twee Nike klassiekers. Het bovenwerk is een combi van de Air Max 180 en de Air Max 93.

Het model is in 2018 gereleased en is Nike’s eerste lifestyle Air Max sneaker. De Air Max 270 staat in het teken van comfort en is in vele verschillende kleuren beschikbaar.

Nike Air Max 90 Essential (WMNS)

De Nike Air Max 90 is een van de populairste Air Max modellen en is door niemand minder dan Tinker Hatfield ontworpen. Anno 2023 blijft het silhouet trouw aan zijn originele vorm maar is nu te zien in vele verschillende kleuren.

Een ding is zeker: De Air Max 90 is een schoen die niet uit het straatbeeld zal verdwijnen. Dit paartje is nu bij Foot Locker beschikbaar.

Nike Air Max 97

De 97 is een comfortabel model, dit komt omdat de Nike Air technologie over de gehele zool verspreid is. Deze blauw, zwart met witte colorway is simplistisch en fashionable en is met elke outfit te combineren.

Nu is deze Nike Air Max 97 nieuw beschikbaar bij Foot Locker in de maten 40 tot en met 47,5.

Nike Air Max Tuned 1 Terrascape

Naast dat de Nike Air Max Tuned 1 Terrascape een fashion statement is, speelt duurzaamheid ook een grote rol in dit model. De Tuned 1 Terrescape is een silhouet die in de jaren ‘ 90 al populair was en tegenwoordig weer een comeback maakt. Tegenwoordig wordt het model gemaakt van gerecyclede materialen, dit zie je bijvoorbeeld aan de zool.

Nike Air Max 90 Futura

De Air Max 90 Futura is WMNS exclusive variant van de classic Air Max 90. Je ziet goed dat de Futura gebaseerd is op de Air Max 90, echter zijn er duidelijke verschillen te zien in de twee modellen.

De Swoosh op de Futura is lager gevestigd dan op de Air Max 90, dit geeft de schoen een extra uniek uiterlijk. Ook heeft de Futura extra nike logo details op de tong en hiel van de schoen. Ten slotte maakt de Futura gebruik van pull tabs om de sneaker makkelijker aan te trekken.

Nike Air Max 95 ‘Black Earth’

Deze chunky sneaker was de eerste Air Max met Nike Air technologie aan de voorkant van de schoen, inmiddels zie je dit in verschillende Air Max modellen terug.

De Nike Air Max 95 ‘Black Earth’ maakt gebruik van verschillende soorten materialen, zoals mesh, leer en suède. Elke overlay gebruikt net een andere shade van groen, dit weerspiegeld hoe bossen in de natuur eruit zien.

De Nike Air Max 95 is een perfecte classic om in je collectie te hebben.

Nike Air Max Bliss

De Nike Air Max Bliss is net zoals vele andere Nike Air Max modellen erg comfortabel. Het ontwerp van de Bliss is geïnspireerd op de lijnen en bewegingen van de natuur. Ook is dit paartje natuurvriendelijk. Zo bestaat de Bliss uit ongeveer 20% gerecyclede materialen.

In 2022 heeft Sneakerjagers een artikel gemaakt die dieper ingaat op het Nike Air Max Bliss model, met een bijbehorende fotoshoot. Check het artikel en de foto’s hier.

Nike Air Max 90 ‘Phantom’

De Nike Air Max 90 heeft veel verschillende colorways. Hier zie je een Air Max 90 met overheersend gebroken wit en zwart.

Dit paartje cop je al voor 139,99€. De maten 40 tot en met 47,5 zijn beschikbaar bij Foot Locker via de knop!

Dit waren enkele top picks uit de Nike Air Max collectie van Foot Locker. Natuurlijk is de Air Max collectie van Foot Locker nog veel groter! Ben je benieuwd? Check hier alle Air Max modellen bij Foot Locker.