Skip to content
Brand

De populairste New Balance 9060 colorways van dit moment

14 maart 2023 14:39
De populairste New Balance 9060 colorways van dit moment

De New Balance 9060 is een vrij nieuw model, maar we kunnen er niet omheen dat het silhouet in een korte tijd is uitgegroeid tot een New Balance classic. De New Balance 9060 werd voor het eerst gezien in een collectie van de ontwerper Joe Freshgoods en sindsdien is de populariteit van de sneaker sky high.

In dit artikel zie je een aantal van de colorways die nu beschikbaar zijn op de New Balance website. Ook hebben we een aantal apparel pieces hier toegevoegd dat goed te combineren is met deze style sneaker!

New Balance 9060 ‘Grey’

De NB 9060 is een echte eye-catcher en is daarom perfect om je outfit te upgraden. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat de sneaker makkelijk met elke kledingstijl te combineren is.

De basis van een New Balance 9060 bestaat uit mesh met suède overlays. De tong van de sneaker heeft een dikkere voering, dit zorgt voor extra comfort rond de wreef van de voet. De opvallende zool komt met ABZORB en SBS technologie. De dempingstechnologie zorgt ervoor dat wij zo min mogelijk belasting voelen tijdens het lopen.

New Balance

New Balance 9060 ‘Black’

Het uiterlijk van de 9060 komt je misschien bekend voor, dit model is namelijk geïnspireerd uit een eerdere New Balance serie. De 9060 is een innovatieve update van de New Balance 990 serie. NB heeft maar liefst zes versies van de 990 uitgebracht. In 2022 is de toekomstgerichte overstap gemaakt naar het nieuwe 9060 model.

Na het succes van de kleurrijke 9060 van Joe Freshgoods heeft New Balance verschillende neutrale colorways uitgebracht, zoals de 9060 die hieronder is afgebeeld. De New Balance 9060 ‘Black’ is verkrijgbaar op de website van New Balance.

New Balance 9060 ‘Sea Salt White’

De ‘Sea Salt White’ colorway is perfect voor de lente en zomer periode van 2023, door zijn lichte kleur. Oorspronkelijk is de 9060 als lifestyle sneaker bedoeld, maar door de ABZORB en SBS demping kan dit model ook perfect gebruikt worden als running sneaker.

Op de hiel van het 9060 silhouet zijn zelfs reflecterende elementen geplaatst. De elementen zorgen ervoor dat jij ook in het donker goed te zien bent met deze New Balance classic.

New Balance 9060 ‘Truffle’

Deze ‘Truffle’ 9060 past helemaal in de esthetische uitstraling van het bos, en dat is ook de bedoeling met een kleurenpalet die de namen ‘Truffle’, ‘Magnet’ en ‘Rich Earth’ bevat. De 9060 zorgt ervoor dat jij comfortabel elke wandeling kan aangaan. Klik op de onderstaande button om de New Balance 9060 ‘Truffle’ te coppen.

New Balance 9060 ‘White’

Naast dat de zool van de 9060 bekend staat om zijn comfort, heeft de sneaker zoals je op de hier onderstaande foto al kan zien ook een bijzonder uiterlijk. Het ruitjespatroon op de buitenzool van de New Balance 9060 is een knipoog naar een eerder New Balance model, namelijk van het klassieke design van de New Balance 860.

New Balance 9060 Lunar New Year ‘Grey’

Deze uitgave van de 9060 was onderdeel van een speciale collectie van New Balance. Om het jaar 2023 goed te beginnen bracht het merk een release uit in teken van het nieuwe jaar. 2023 is volgens de Chinese kalender het jaar van het konijn, ter ere van deze kalender bracht New Balance deze lijn uit.

Wil je de andere modellen ook bekijken? Lees dan het artikel: New Balance presenteert ‘Lunar New Year’ collectie.

New Balance logo sweater

De New Balance 9060 heeft een kenmerkend uiterlijk, dit zorgt ervoor dat de kledingstukken die je hierop plaatst niet heel opvallend hoeven te zijn als jij je daar niet prettig bij voelt. Deze zwarte crewneck sweater is een basic waar je nooit de plank mis mee slaat!

Naast dat de trui een fijne basic is voor in je kledingkast, is het ook nog eens onderdeel van de ‘green leaf-norm’ collectie van new Balance. Dit betekent dat het kledingstuk minimaal 50% uit materialen bestaat met ecologische voorkeur.

De sweater is nu beschikbaar op de website van New Balance in de maten xs tot en met xl.

New Balance Graphic Tee

Dit grafische t-shirt is een verwijzing naar het basketbal verleden van New Balance. Als je goed kijkt naar de kleding van de spelers zie je de New Balance 550 gedragen wordt. De 550 uit 1989 was een geliefde basketbalsneaker en is in anno 2023 uitgegroeid tot een populair lifestyle model.

Ook dit t-shirt is gemaakt uit minimaal 50% materialen met ecologische voorkeur.

Benieuwd naar het 550 model? Bekijk het artikel: Dit zijn de meest populaire New Balance 550 op dit moment.

NB Dad Hat

Om je outfit af te maken is een pet een goede optie. Deze cap geeft een leuke verwijzing naar de New Balance 574. De 574 is een van de eerste modellen binnen New Balance en is daarom perfect voor sneakerheads, right?

Shop deze pet via de button hieronder.

Dit waren de populairste 9060 modellen beschikbaar op de website van New Balance! Ben jij al helemaal weg van het nieuwe model? Klik dan op de knop hieronder om de gehele collectie bij New Balance te bekijken.

Twijfel je om de New Balance 9060 te coppen omdat je niet zo goed weet hoe je de futuristische sneaker moet stijlen? Geen zorgen, We got you! Via onze @outfitsbysneakerjagers krijg je alle tips over hoe jij de nieuwste sneakers kunt stijlen!