Skip to content
Upcoming

De Pharrell x adidas NMD Hu ‘Extra Eye’ is onderweg

13 september 2020 19:00
De Pharrell x adidas NMD Hu ‘Extra Eye’ is onderweg

Pharrell Williams en adidas staan bekend om hun lange en populaire samenwerking. Ditmaal is er een nieuwe colorway op de NMD Hu sneaker gecreëerd. Ook hebben we al een duidelijke gedetailleerde look op de sneaker gekregen aangezien Seth Fowler op Instagram foto’s deelde van het paartje.

Terug in 2016 zagen we de eerste Pharrell Williams x adidas collab en deze was zeer overweldigend. De eerste sneaker die verscheen was namelijk een Friends & Family en was niet verkrijgbaar voor het grote publiek. Al gauw werd de sneaker aangeboden op sites als StockX waar je momenteel grof geld betaald voor een paartje!

Pharrell x adidas NMD Hu ‘Extra Eye’ | G58412

De aankomende adidas NMD Hu zal beschikken over een primeknit bovenwerk met op de rechterschoen ‘EXTRA’ en de linkerschoen ‘EYE’ geborduurd. Een lichtblauw lace cage, gele heeltab en gespikkelde veters blazen extra leven in de sneaker. Om het design helemaal af te maken is er een witte BOOST midsole te vinden onder het bovenwerk en een groene rubberen outsole.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar wij verwachten dat de Pharrell x adidas NMD Hu ‘Extra Eye’ nog in de herfst van 2020 zal droppen. Check onze Releasekalender voor alle aankomende sneaker releases. Scroll naar beneden voor foto’s van de aankomende collab.


Pharrell adidas NMD Hu
Pharrell adidas NMD Hu
Images by @realsethfowler