Skip to content
Upcoming

De Patta X Nike Air Span II QS collab komt er aan

26 september 2018 11:42
De Patta X Nike Air Span II QS collab komt er aan

De Air Span II is helemaal terug, we zien al veel retro colorways maar ook nieuwe colorways. De colorway van de Patta X Nike Air Span II is een nieuwe toffe uitvoering!

De Air Span II is in 1990 geïntroduceerd door Nike en het was de opvolger van, heel verrassend, de Air Span. Sinds 2018 is het model terug op de markt gekomen. De ‘Recrafted’ Air Span is voornamelijk populair in zijn originele colorways maar wordt ook goed gebruikt voor nieuwe colorways. De huidige Air Span is een licht aangepaste versie in vergelijking met het origineel, maar deze verschillen zijn niet direct zichtbaar.

Patta en Nike is een combinatie die we regelmatig langs zien komen, zo was er eerder dit jaar al een Air Span 2 F&F voor Patta. Deze sneaker heeft de originele ‘Hot Coral’ colorway. De aanstaande collab heeft een mooie herfst colorway gekregen. De kleuren ‘Team Red’ en ‘Baroque Brown’ geven de sneaker een donkere en cleane uitstraling. Op de mudguard zit een ‘mini-Swoosh’ en de Patta Branding komt terug op het tong label. Een tof detail zijn de veters, op het einde staat namelijk Patta gedrukt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Patta X Nike Air Span II QS

Releasedatum: November 2018
Prijs: Verwacht €140,-
Colorway: Tean Red/Baroque Brown
Stylecode: AO2925-600
Bekijk hier de storelist>>