Skip to content
Upcoming

De Patta x New Balance 991 released binnenkort

18 januari 2021 17:14
De Patta x New Balance 991 released binnenkort

Patta is de laatste paar maanden met verschillende merken aan het samenwerken. Zo werkte het Amsterdamse merk in september al samen met New Balance en zagen we in december de Patta x Reebok Club C 85 voorbij komen. Nu gaat Patta opnieuw samenwerken met New Balance en brengen ze deze maand een colorway uit voor het 991 model.

De laatste keer dat de twee merken een sneaker uitbrachten was in september 2020. Dit gebeurde op het nieuwe 920 model en moest op deze manier het nieuwe silhouet van New Balance boosten. Sinds deze release zijn er al verschillende colorways uitgekomen op het 920 model, maar blijft de Patta samenwerking toch wel favoriet.

Patta x New Balance 920
Patta x New Balance 991

Patta x New Balance 991

Als New Balance liefhebber weten de meesten dat New Balance altijd gebruik maakt van premium materialen. Dit is wederom te zien op de Patta New Balance 991. Op de basis van de sneaker is gebruik gemaakt van grijs mesh. Dit grijze mesh wordt daarna gecombineerd met premium suède en lederen overlays. Deze overlays hebben een oranje tint gekregen. Op de midfoot staat de N is het grijs afgebeeld met meer New Balance branding op de tong. Natuurlijk mag de Patta branding ook niet ontbreken en is deze geplaatst op de zijkant van de hiel en tong. Het bovenwerk rust op een wit/beige midsole die beschikt over de Absorb technologie.

De Patta x New Balance 991 komt uit op vrijdag 22 januari bij Patta voor €190,-. Een week later volgt er een global release bij diverse geselecteerde New Balance-retailers. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd dagelijks onze nieuws pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Patta X New Balance 991

M991PAT · Prijs vanaf €263,-

Naar alle aanbieders
Patta New Balance 991
Patta New Balance 991
Patta New Balance 991
Patta New Balance 991
Patta New Balance 991
Patta
Patta

Images by Patta