Skip to content
Upcoming

De Palace x adidas Puig skateschoenen collectie dropt 22 mei

21 mei 2020 09:37
De Palace x adidas Puig skateschoenen collectie dropt 22 mei

De laatste tijd heeft adidas een aantal succesvolle samenwerkingen met Palace ondergaan. Het merk vond het weer eens tijd voor een nieuwe skateboard collectie. Om die reden hebben zij een nieuwe collectie aan skateschoenen in samenwerking met skateboard-icoon Lucas Puig. De collectie komt in maar liefst drie colorways, met erg een eigen stijl. Goed nieuws, de Palace x adidas Puig collectie dropt aanstaande vrijdag 22 mei al!

Palace x adidas Puig | FW9693 | FW9692 | FW9691

De Palace x adidas Puig collectie komt in maar liefst drie verschillende colorways. De sneakers beschikken alle drie over een kleur. De kleur komt terug in het bovenwerk, in de midsole en outsole. Zo is er een zwarte colorway, een roze en een crème witte. Op de sneakers bevinden nog een paar details. Zo is het branding logo op de tong goud gemaakt en staat er op de zijkant ‘Puig’ ook in het goud. Bij de zwarte colorway loopt er een blauwe streep over de hiel door over de outsole. Bij de roze colorway is deze streep wit en bij de witte colorway heeft de streep een rode kleur. De kleuren op de streep komt terug in de voering in de binnenkant. Verder is er gebruik gemaakt van leer, zowel op het bovenwerk als in de voering. De rubberen zool zorgt ervoor dat de sneakers heerlijk zijn om op te lopen. Drie heerlijke schoenen om je outfit compleet te maken!

Alle drie de colorways zullen vanaf aanstaande vrijdag 22 mei verkrijgbaar zijn. Je kunt de sneakers scoren voor €139,95 op adidas.nl. Vanaf 12:00 kun je deze prachtige colorways bemachtigen. Ben je benieuwd welke sneakers er deze maand nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder nog de afbeeldingen van de sneakers!

Palace X adidas Puig 'Core Black'

FW9691 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Palace x adidas Puig

Palace X adidas Puig 'Super Pop'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Palace X adidas Puig 'Chalk White'

FW9692 · Prijs vanaf €195,-

Naar alle aanbieders
Palace x adidas Puig
Images by adidas