Skip to content
Upcoming

De opvallende Air Force 1 NDSTRKT dropt 19 december

15 december 2020 18:12
De opvallende Air Force 1 NDSTRKT dropt 19 december

Opvallende rubberen materialen zijn te vinden op de nieuwe Nike Air Force 1 NDSTRKT. Het design is een knipoog naar traditionele werkschoenen. De sneaker is bedekt met rubber op slijt-gevoelige plekken. Deze stevige versie van een sportieve klassieker dropt op zaterdag 19 december.

De Nike Air Force 1 verscheen voor het eerst in 1982. De sneaker heeft met zijn komst veel veranderd in het design van de basketbal schoen. Het was de eerste basketbal schoen met Nike Air. Al snel werd de sneaker ook buiten het veld erg geliefd. Ondertussen is de Nike Air Force 1 een echt straat icoon. Door de jaren heen hebben we al veel verschillende stijlen en modellen gezien. Toch val je met de nieuwe Air Force 1 NDSTRKT wel heel erg op! Deze nieuwe AF1 is niet alleen comfortabel, hij is ook nog eens ‘onverwoestbaar.’ Ook de Nike Air Max 95 wordt aangepakt en krijgt rubberen details.

Nike Air Force 1 NDSTRKT

Als basis zien we de een Nike Air Force 1 zoals we hem kennen. De sneaker heeft een wit lederen bovenwerk. Rond de toebox zien we een suede stof in plaatst van het witte leer. over de witte sneaker heen, liggen zwarte rubberen delen. Deze rubberen banden zitten precies op de slijt-gevoelige punten van de sneaker. Zo zien we het rubber over de neus, de tong en over de hiel. De rubberen overlays zitten vast met witte stiksels. Als leuk detail is ze branding van de sneaker, op de tong in het rubber gedrukt. De zwarte rubberen delen hebben een gestreept en stippen patroon voor extra grip. Bekijk de sneaker en zijn details onder aan dit blog!

Release

De Nike Air Force 1 NDSTRKT dropt al binnenkort! Verkrijgbaar vanaf 19 december via SNKRS om 9:00 uur en bij verschillende geselecteerde retailers. Er zit een prijskaartje aan van €150. Dit is iets duurder dan we gewend zijn van de AF1, maar dat komt natuurlijk door de nieuwe, toffe details. Houd de sneaker releasekalender in de gaten! Zo mis je nooit een release. Voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram!

Nike NDSTRKT Air Force 1 'White'

CZ3596-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 NDSTRKT
Air Force 1 NDSTRKT
Air Force 1 NDSTRKT
Air Force 1 NDSTRKT