Skip to content
Upcoming

De opkomende Saucony Astrotrail Pack is geïnspireerd door astrologie en de natuur

9 mei 2021 09:30
De opkomende Saucony Astrotrail Pack is geïnspireerd door astrologie en de natuur

Het Saucony Astrotrail Pack omarmt zelfontdekking door natuur en astrologie samen te laten komen. Het pack bestaat uit vier sneakers die elk één van de kernelementen van het universum vertegenwoordigen: water, aarde, lucht en vuur.

Hoe Saucony is ontstaan

Saucony Astrotrail Pack

In 1898 openden vier zakenmannen een schoenenfabriek in Kutztown, Pennsylvania. Saucony (uitgesproken als sock-a-knee) is dus al 122 jaar oud. Het bedrijf zat gevestigd aan de Saucony Creek, waar de naam ook vandaan komt. De letterlijke betekenis van het woord stamt af van saconk, wat in de taal van de Lenni Lenape Indianen ‘samenkomst van twee rivieren’ betekent.

Saucony logo meaning

Het logo beeld daarom ook de rivier af waar het merk begon. De drie stippen staan voor de drie keien in de rivier, waar het water langs stroomde. Vandaag de dag staan deze keien voor de leidende keien van Saucony’s merk: goede prestaties, goede gezondheid en een goede gemeenschap. Op dit moment is het bedrijf gevestigd in een buitenwijk van Boston.

‘We bestaan om de menselijke geest kracht te geven, bij iedere stap, op iedere run en in alle communities.’

Saucony

Saucony Astrotrail Pack sneakers

Doordat elke sneaker is ontworpen met een ander kernelement in gedachten, hebben de kicks individueel hele unieke details en kleuren. Daarnaast heeft elk element zijn eigen Saucony stijl gekregen.

Saucony Mad River 2 TR Water

Saucony Mad River 2 TR Water

Peregrine 11 Earth

Saucony Peregrine 11 Earth

Shadow 5000 Air

Saucony Shadow 5000 Air

Saucony Grid Azura 2000 Fire

Saucony Grid Azura 2000 Fire Saucony Astrotrail Pack
Images by Saucony

Alle vier de sneakers een zodiac (dierenriem) symbool op de tong en kenmerkende trail esthetiek. De aardkleurige basis op het bovenwerk staat voor de band met de aarde. Op de panelen en overlays zie je daarentegen wel veel opvallende kleuren. Deze kleuren weerspiegelen de elementen. Daarnaast hebben de kicks bungee speed lacing en gespikkelde tussenzolen.

Saucony Astrotrail Pack | Release informatie

De release van de Saucony Astrotrail Pack vindt plaats op 15 mei 2021 bij geselecteerde retailers en op Saucony.com. Via onze Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina houden wij jullie nog op de hoogte over de drop. Houd dit dus goed in de gaten om de exacte prijs, retailers en sneaker id’s te checken. Te veel moeite? Download hier dan de Sneakerjagers app. Hiermee heb je altijd de nieuwste informatie bij de hand.

Saucony Astrotrail Pack
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date