Skip to content
Upcoming

De officiele releasedatum van de Off-White™ x Air Jordan 5 ‘Sail’ is bevestigd

20 oktober 2020 19:39
De officiele releasedatum van de Off-White™ x Air Jordan 5 ‘Sail’ is bevestigd

Al jaren zijn sneakerfans in de ban van de samenwerkingen tussen Nike en Off-White™. Nog met enig regelmaat droppen er sneakers van deze bijzondere samenwerking. De aanstaande release is er weer één op de Air Jordan 5. Na wat geruchten over uitstel is het nu dan officieel, de Off-White™ x Air Jordan 5 ‘Sail’ komt eraan!

Off-White kent de laatste jaren een enorme groei in populariteit. Sinds de ‘The Ten’ collectie is het helemaal hard gegaan, Off-White™ is overal. De eerste collectie bestond uit een aantal zeer geliefde modellen van Nike, Air Jordan en één paar Converse Chuck Taylor. Later kwamen er ook andere modellen bij zoals de Air Jordan 5!

Off-White™ x Air Jordan 5 | DH8565-100

De tweede Air Jordan 5 uit de samenwerking heeft heel veel weg van de ‘Fire Red’ colorway. De upper is echter niet volledig wit maar heeft een beige tint gekregen. Ook dit keer is het materiaal bijzonder, de upper is namelijk van een bijzonder soort polyester. Onder dit materiaal is ook de branding op de hiel te vinden en de iconische 23 op de zijkant van de hak. Een ander niet te missen detail zijn de ‘gaten’, deze kan je er zelf uitknippen of snijden.

Iets wat steeds vaker terugkomt bij deze populaire releases is de unieke maatserie. De Off-White™ x Air Jordan 5 zal namelijk uitkomen in maten voor de gehele familie, van baby tot en volwassen maten. Na wat geruchten over uitstel is het nu officieel: de sneakers droppen op 29 oktober bij Nike en geselecteerde retailers. De bijbehorende kleding collectie zal pas in december van 2020 droppen.

Off-White X Air Jordan 5 'Sail'

DH8565-100 · Prijs vanaf €294,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Air Jordan 5 PS 'Sail'

CV4827-100 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Air Jordan 5 'BT Sail'

CV4828-100 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders
Off-White X Air Jordan 5
Off-White X Air Jordan 5 Pant
Off-White X Air Jordan 5 Shirt

Afbeeldingen: Nike