Skip to content
Upcoming

De Off-White x Air Jordan 5 zal ook in kindermaten verkrijgbaar zijn op 15 februari 2020

29 januari 2020 10:00
De Off-White x Air Jordan 5 zal ook in kindermaten verkrijgbaar zijn op 15 februari 2020

Een tijdje geleden waren er foto’s verschenen van een nieuwe samenwerking tussen Off-White en Jordan Brand. Ditmaal ging het om de Air Jordan 5. Het is de eerste keer dat er een Air Jordan 5 colorway gecreëerd gaat worden door Virgil Abloh en niemand kan natuurlijk wachten op deze release.

Naast de aankomende colorway was er nog een colorway verschenen. Deze colorway zou met een ‘Cream’ kleurige upper verschijnen. Echter zijn de rest van de details die Abloh heeft aangebracht op deze sneaker wel hetzelfde. Klik hier als je benieuwd bent naar deze sneaker.

Off-White x Air Jordan 5 ‘Black’ | Coming soon

De Air Jordan 5 viert dit jaar haar 30ste verjaardag en Virgil Abloh heeft om deze reden deze sneaker een mooie make-over gegeven. In plaats van een zwarte suède basis heeft de sneaker een synthetisch grijs/zwart kleurige bovenwerk gekregen. De tong is volledig reflecterend gemaakt en beschikt over een ronde opening. Rondom het midden op de buitenkant heeft hij een transparant vlak aangebracht. Achterop de buitenkant is het nummer ’23’ te vinden. Tevens is er op de veters natuurlijk ook de kenmerkende Off-White branding te vinden, hierop staat namelijk “SHOELACES”. De midsole heeft een zwarte kleur gekregen, terwijl de outsole op de voorkant een vergeelde kleur heeft gekregen. Je kunt wel stellen dat dit een uniek paartje gaat zijn binnen de Air Jordan 5 collectie.

Voor de kleinste sneaker liefhebbers onder ons is er nog goed nieuws! Ze gaan namelijk ook in Pre-school en Toddler maten uitkomen! 15 februari 2020 gaan zowel de volwassen maten als de kindermaten uitkomen. De kindermaten zullen voor €70,- en €90,- beschikbaar worden gemaakt en de volwassen maten gaan €200,- kosten. Zorg ervoor dat je de 15e er op tijd bij bent en houd onze releasekalender goed in de gaten!


Off-White X Air Jordan 5 'Black' - SNKRS DAY Exclusive Access

CT8480-001 · Prijs vanaf €465,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Air Jordan 5 BP 'Black'

CV4827-001 · Prijs vanaf €636,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Air Jordan 5 BT 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Off-White
Off-White
Off-White
Off-White
Images by: Eddie Lee

Off-White
Off-White
Off-White
Images by: Nike

The Turnover