Skip to content
Upcoming

De Off-White ODSY-2000 is verkrijgbaar in twee nieuwe colorways

4 september 2020 16:38
De Off-White ODSY-2000 is verkrijgbaar in twee nieuwe colorways

Off-white komt met twee nieuwe colorways op het ODSY-2000 model. Het ODSY-1000 model, de voorganger van dit model kende al veel colorways maar nu is het de beurt aan het nieuwe variant. Het 2000 model is iets verfijnder en komt in twee nieuwe colorways.

Off-White is op het moment helemaal trending, het is misschien wel een van de grootste merken momenteel. In 2013 werd het merk gelanceerd in Milaan door Virgil Abloh. Hij is overigens ook creative director van Louis Vuitton. Off-White staat vooral bekend om de luxe streetwear voor mannen en vrouwen. Het kenmerk van dit merk is de X die bestaat uit vier pijlen en de schuine strepen. Ondertussen gaat Off-White al 7 jaar mee en heeft het merk al verschillende samenwerkingen op zijn naam staan, de meest bekende is met Nike.

Off-White ODSY-2000 Multicolor

Dit model heeft wat weg van het voorgaande model, de ODSY-1000. Dit keer is de sneaker iets verfijnd en is minder rond. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren, zo zien we op de lining bij de enkel en de veters een lichtblauwe kleur. Dezekomt overigens ook terug op de outsole. Naast dat er veel kleuren gebruikt worden zijn er ook verschillende materialen te zien op de sneaker De hak en de muguards hebben een suède stof ontvangen in een grijs en zwarte kleur. Verder is op de basis van de sneaker mesh te zien. De midsole zorgt vooral voor de naam ‘Multicolor’ want hier zijn de kleuren oranje, geel en blauw terug te zien. De details zijn te zijn over de gehele midsole, deze kun je zien op de foto’s onderaan dit bericht.

Off-White Odsy-2000 Blue

Het is overduidelijk waar deze colorway de naam aan heeft te danken. Het blauwe bovenwerk bestaat uit verschillende tinten blauw en verschillende materialen. Zoals leer, suede en mesh. De sneaker wordt afgewerkt door de gele details op de hiel, veters en de pijlen op het midden van de sneaker. Meer details kan je bekijken op de foto’s die onder dit bericht te vinden zijn.

Release Info

Deze colorways zij nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij Off-White zelf. Aan beide sneakers hangt een prijskaartje van €525,-. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste sneakernieuws? Volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten.


>> Shop deze sneaker met deze link<<

Blue OffWhite
OffWhite ODSY2000

>> Shop deze sneaker met deze link <<

OffWhite Zwart
Images by: De Bijenkorf