Skip to content
Newsfeed

De Nike Zoom Vomero 5 arriveert in een ‘Pink Foam’ colorway

4 juni 2024 09:00
De Nike Zoom Vomero 5 arriveert in een ‘Pink Foam’ colorway

De Nike Zoom Vomero 5 wordt in 2024 in een ‘Pink Foam’ colorway gereleased. Het Nike silhouet is een tamelijk jong model. De Zoom Vomero werd in 2018 geïntroduceerd in een samenwerking met A-COLD-WALL*. Sindsdien zijn er al veel colorways bijgekomen, waaronder de ‘Pink Foam’, die in 2024 verwacht wordt.

De Nike Zoom Vomero 5 is een sportief silhouet die het in 2024 erg goed doet. Recent dropte de Nike Air Zoom Vomero 5 PRM WMNS ‘Design by Japan’, een colorway ontworpen door en voor liefhebbers uit Japan. Het WMNS exclusive silhouet combineert innovatieve technologieën met een tijdloos design.

De snelle, responsieve Zoom Air demping in de zool zorgt voor snelheid en veerkracht. De sneaker maakt gebruik van strakke, elastische vezels die samenkomen in een compacte Nike Air unit. Het bovenwerk is van ademend mesh en gebruikt de kleuren wit, zwart en zilver.

Een opvallend detail aan de Nike Zoom Vomero 5 WMNS ‘Pink Foam’, is de lichtroze middenzool. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Kortom, de ideale sneaker voor de zomer. De colorway wordt in 2024 verwacht.

Nike WMNS Zoom Vomero 5 Pink Foam
Nike WMNS Zoom Vomero 5 Pink Foam
Nike WMNS Zoom Vomero 5 Pink Foam