Skip to content
Upcoming

De Nike Zoom Pegasus 35 Turbo komt in een opvallende colorway

6 september 2018 14:27
De Nike Zoom Pegasus 35 Turbo komt in een opvallende colorway

Wanneer het aan komt op het combineren tussen lifestyle en performance komen we direct uit bij Nike. Zo zien we bij de Nike Zoom Pegasus 35 Turbo deze twee elementen op een schitterende manier samenkomen.

Met de eerste drop van de Nike Zoom Pegasus 35 Turbo werd er vooral ingespeeld op strakke, cleane colorways. Er werd zichtbaar gebruik gemaakt van twee werelden: Lifestyle en Performance. Met lichte elegante kleuren in combinatie met felle kleuren wist Nike de juiste snaar aan te slaan.

Voor de volgende release van de Nike Zoom Pegasus 35 Turbo stapt Nike toch iets meer naar de kleuren van de Performance wereld. Er is gebruik gemaakt van feloranje details en panelen op het naadloze bovenwerk. Dit valt extra goed op door de donkerblauwe ondergrond. Deze details vallen extra op door het rustige donkerblauwe bovenwerk, uiteraard gemaakt van een naadloos materiaal.

Onder het donkerblauwe bovenwerk aan de buitenkant is de Nike Swoosh licht zichtbaar. Aan de binnenkant is de swoosh wél boven het bovenwerk geplaatst, wat de sneaker een dynamisch effect geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike zoom Pegasus 35 Turbo

Releasedatum: 12 september 2018 09:00
Prijs: €180,-
Colorway: Blackened Blue/Orange Peel-Flash Crimson-Black-Moon Particle-White
Stylecode: AJ4114-486


Pegasus 35 Turbo

Pegasus 35 Turbo

Pegasus 35 Turbo

Pegasus 35 Turbo