Skip to content
Upcoming

De Nike WMNS ZoomX Vista Grind verschijnt 21 maart in twee colorways

20 maart 2020 18:26
De Nike WMNS ZoomX Vista Grind verschijnt 21 maart in twee colorways

De Nike WMNS ZoomX Vista Grind zal morgen, op 21 maart 2020, verschijnen in twee verschillende colorways. Naast een hoop andere releases schiet deze er toch wel bovenuit. De groene en zwarte colorway zijn via verschillende Nike retailers te bemachtigen. Dit paartje kost €170 euro.

Nike gaat al een hele tijd mee en blijft maar komen met te gekke modellen en verschillende colorways. De Nike WMNS ZoomX Vista Grind is een model dat erg opvalt door de oversized zool. Van dit model zijn er al verschillende colorways gedropt die alle een groot succes waren. Ook deze twee colorways zijn helemaal perfect voor de zomer die eraan dit te komen!

Nike WMNS ZoomX Vista Grind | Closer Look

De Nike WMNS ZoomX Vista Grind ‘Lime Blast’ colorway bestaat uit de kleuren ‘Lime Blast’, ‘Black’ en ‘Sky Grey’. Voor de Nike WMNS ZoomX Vista Grind ‘Oracle Aquat’ colorway zijn dit de kleuren ‘Platinum Violet’, ‘Black’ en ‘Oracle Aqua’. Wat natuurlijk meteen opvalt is de grote zool die onder de sneaker zit. Daarbij heeft de sneaker een ”doorzichtige” swoosh. Verder is het bovenwerk van beide colorways doorzichtig waaronder een print te zien is. De outsole van de sneaker is doorzichtig. Bekijk beide colorways hieronder.

Deze Nike WMNS ZoomX Vista Grind colorways verschijnen op zaterdag 21 maart bij verschillende Nike retailers. Voor €170 kan jij dit paartje scoren. Bekijk de sneakers in de releasekalender voor een volledige overzicht van de verschillende retailers. Houdt daarnaast natuurlijk ook onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates! Scroll naar beneden voor de foto’s van de sneakers.


Nike WMNS ZoomX Vista Grind 'Lime Blast'

CT5770-300 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS ZoomX Vista Grind 'Oracle Aquat'

CT5770-001 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike