Skip to content
Upcoming

De Nike WMNS Daybreak SP krijgt een nieuwe colorway

2 september 2020 14:47
De Nike WMNS Daybreak SP krijgt een nieuwe colorway

De Nike Daybreak WMNS krijgt een nieuwe colorway met te gekke details. Al sinds 1979 kennen we dit model van Nike en vandaag de dag is het nog steeds een geliefde sneaker. De nieuwe colorway beschikt over verschillende kleuren en materialen, natuurlijk kan je de verdere details over deze sneaker kan je hieronder vinden.

Nike WMNS Daybreak SP ‘Hydrogen Blue’ | CZ8681-167

Op het bovenwerk van de Nike WMNS Daybreak SP ‘Hydrogen Blue’ gebeurt erg veel. Er worden verschillende materialen, effecten en kleuren gebruikt. De basis van de sneaker beschikt over de ‘Sail’ kleur, deze wordt onder andere afgewerkt met blauw denim op de mudguards. Dit is deels bedekt met de welbekende witte polkadot. Op de buitenzijde van de sneaker is er een rode swoosh te zien, deze wordt bedekt met wit kant. Om het compleet te maken is daar omheen nog een geel gestikte swoosh te zien. Op de binnenzijde van de sneaker zien we een compleet andere swoosh. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van een geel met wit geblokt patroon. Ook aan deze kant zien we om het Nike logo een gestikte swoosh, maar ditmaal in het rood.

Verdere details op de sneaker zijn in de kleuren groen, blauw en geel. De heeltab van de sneaker is roze gekleurd en beschikt over de Nike Branding. De vrolijke look van de sneaker gaat door op de insole, hier is een roze met wit patroon te zien.

Een vaste releasedatum hebben wij helaas nog niet voor je, maar wij verwachten dit paartje wel nog in dit jaar. Je zal deze dan kunnen scoren bij Nike voor €100,-. Wij hebben de sneaker hieronder staan, zodat je deze kan bewonderen tot dat deze gereleased wordt. Vergeet niet om ons te volgen op social media en neem een kijkje in de releasekalender, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste releases!


Nike WMNS Daybreak SP 'Hydrogen Blue'

CZ8681-167 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike