Skip to content
Upcoming

De Nike WMNS Air Force 1 07 Essential heeft gouden details

14 april 2021 17:30
De Nike WMNS Air Force 1 07 Essential heeft gouden details

Een nieuwe variatie op de klassiek Nike Air Force 1 is nu te verkrijgen. De sneaker is speciaal voor vrouwen ontworpen en vormt de perfecte basis onder elke outfit. Om de sneaker een luxe uitstraling te geven, zijn er gouden details toegevoegd. Bekijk hieronder alle beelden van de Nike WMNS Air Force 1 07 Essential!

CZ0270 102

Begin van de AF1

af1 history

De Nike Air Force 1 debuteerde in 1982 als basketbalschoen. De sneaker werd ontworpen door Bruce Kilgore. De AF1 was de eerste basketbalschoen die de Nike Air Technology bevatte.

drawing nike shoe

De sneaker werd een jaar later ook aangeboden in een ‘Low’ variant. Nike wilde bijna de productie van de Air Force stop zetten, maar mensen uit Baltimore waren te enthousiast over het model en zorgde voor een stijgende populariteit waardoor de productie door ging.

Air Force 1 07 Essential
Images by Nike

Na veel gereleasde colorways, werd in 2001 eindelijk het model aangeboden in vrouwenmaten. Sindsdien is de populariteit van de Air Force 1 alleen maar gestegen en is het tegenwoordig één van de meest geliefde basic sneaker.

Nike WMNS Air Force 1 07 Essential | CZ0270 102

De Air Force 1 heeft al talloze variaties in kleur en design gehad. De Nike WMNS Air Force 1 07 Essential is klassiek gebleven, door de witte lederen basis toe te voegen aan het design. De sneaker is erg clean gehouden, maar er zijn een paar mooie details toegevoegd.

Air Force 1 07 Essential
Air Force 1 07 Essential

Zo hebben de hak van de sneaker, de swooshes en het logo op de tong een zwarte kleur gekregen. De swooshes en de hak bestaan ook uit leer, wat de sneaker een luxe uistraling geeft. Daarnaast hebben alle Nike logo’s een gouden kleur gekregen. Opvallend is ook de mini swoosh op de zijkant, die ook goud is gekleurd. Om de sneaker af te maken, is tussen de veters ook een gouden detail te zien met “AF1” erop.

nike mini swoosh
AIR SOLE
Images by Nike

Als je nog een goede basis sneaker zocht dan is de Nike WMNS Air Force 1 07 Essential perfect voor je! De sneaker is nu te verkrijgen vanaf €99 bijvoorbeeld bij Overkill. Vergeet niet de Sneakerjagers App te downloaden om altijd een melding te krijgen wanneer een sneaker dropt, een restock heeft of een shock drop krijgt!

Nike WMNS Air Force 1 '07 Essential

CZ0270-102 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders