Skip to content
Newsfeed

De Nike Wallets halen inspiratie uit iconische sneakermodellen

13 mei 2024 15:33
De Nike Wallets halen inspiratie uit iconische sneakermodellen

Recent introduceerde Nike de Nike Wallet, geïnspireerd op het iconische Air Max 1 silhouet. De portemonnee viel in de smaak bij sneakerliefhebbers en was direct uitverkocht. Nu zien we twee volgende varianten van de Nike Wallet, geïnspireerd op de Air Max 90 en Air Force 1.

Net voor Air Max Day 2024, introduceerde Nike de Nike Wallet. De portemonnee was geïnspireerd op het iconische Air Max 1 silhouet en arriveerde in de iconische ‘Royal Blue’ colorway. De Nike Wallet was een succes en nu komt het merk met twee nieuwe varianten, geïnspireerd op de Air Max 90 en Air Force 1.

De Air Force 1 geïnspireerde portemonnee komt in verschillende colorways; een all-white, all-black, een bruine, een wit met rode en een wit met blauwe. Op de voorkant van de pashouder is de Swoosh geplaatst, wat doet denken aan de upper van de Air Force 1. In tegenstelling tot de Nike Wallet Air Max 90 en Air Max 1 plaats je bij deze portemonnee je pasjes horizontaal in de Wallet.

De Air Max 90 portemonnee arriveert in vier colorways; een witte, zwarte, groene en rode. Ook op deze Nike Wallet verschijnt de Swoosh. Op de voorzijde is de iconische Air unit te zien, kenmerkend voor de Air Max 90. Er zijn verschillende gleufjes waar je je pasjes in kwijt kunt. Ook is er ruimte voor munt- en briefgeld.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina en Instagram (@sneakerjagers) in de gaten voor updates.