Skip to content
Upcoming

De Nike VaporMax 2020 Flyknit ontvangt nieuwe colorways

3 augustus 2020 19:49
De Nike VaporMax 2020 Flyknit ontvangt nieuwe colorways

De Air VaporMax 2020 Flyknit zal in augustus in twee verschillende colorways gereleased worden. De VaporMax Flyknit 2020 is een van de meest duurzame sneakers, het model bestaat namelijk voor 50% uit gerecycled polyester en 75% gerecycled productieafval. En wie wil deze sneakers nou niet? Naast dat het een super toffe colorway is, bestaat hij deels uit gerecyclede materialen.

Dit model van Nike gaat al sinds 2017 mee, het was de eerste sneaker die geen rubber of foam bezat in de zool. Hiervoor zijn Air panels in de plaats gekomen. Ondertussen kent de sneaker veel colorways en samenwerkingen.

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit ‘Summit White’ | CJ6741-100

De witte colorway van de Nike Air VaporMax 2020 Flyknit bestaat voor een groot deel uit gerecyclede materialen. Het bovenwerk van deze colorway is super strak gebleven. Het Flyknit materiaal bestaat uit gerecyclede materialen. Op de mudguards zien we de een lichtblauwe kleur waardoor paars en donkerblauw verwerkt is. De sneaker beschikt over een FlyEase veter systeem, hierdoor kan jij makkelijk je sneaker aan en uit krijgen.

Nike WMNS Air VaporMax 2020 Flyknit 'Summit White'

CJ6741-100 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit ‘Deep Royal Blue’ | CJ6741-400

Ook de ‘Deep Royal Blue’ colorway bestaat natuurlijk voor een groot deel uit gerecyclede materialen. Het bovenwerk van de sneaker kent veel kleuren. Het Flyknit materiaal wat te zien is op de upper wordt afgemaakt door de verschillende kleuren die er doorheen geweven zijn. De sneaker is helemaal compleet door de geel, groen, oranje details die verder op de tong en de heel te zien zijn. Ook deze colorway beschikt over een FlyEase veter systeem.

Nike Air VaporMax 2020 Flyknit 'Deep Royal Blue'

CJ6740-400 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

Release

Je zal nog heel even geduld moeten hebben tot dat deze twee colorways gereleased worden. Volgende week donderdag, 6 augustus 2020 kan je deze twee colorways bemachtigen via Nike. Er zal een prijskaartje van €224 aanhangen. Je kan de sneakers hieronder uitgebreid bekijken. Houdt onze social media in de gaten en neem een kijkje in de releasekalender, zo hoef jij geen een release te missen!

Images by: Nike