Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low Pro ‘Blue Chill’ komt er sneller aan dat je denkt! 🏎️

10 maart 2021 15:26
De Nike SB Dunk Low Pro ‘Blue Chill’ komt er sneller aan dat je denkt! 🏎️

Nike SB dropt binnenkort de SB Dunk Low Club 58 Gulf ‘Blue chill’. Deze sicke skate sneaker heeft zijn colorway geïnspireerd op de Porsche 917 Gulf raceauto uit de jaren ’70. Lees verder voor alle details, want wij denken dat de sneakers supersnel zullen uitverkopen.

Porsche geïnspireerde SB Dunk

Na de Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’, wordt de reeks Porsche geïnspireerde sneakers voortgezet met de Nike SB ‘Blue Chill’ colorway. De sneaker bestaat uit de kleuren blue chill, safety orange en zwart. Deze kleuren laten de sneakers op de legendarische Porsche Gulf lijken. Daarnaast zijn er ook andere details van de auto overgenomen. Zo is op de zijkant van de hiel een cirkelvormig patch te zien met daarin het zwarte getal ‘58’. Dit cijfer komt terug op de geweven tag, die op de gevulde mesh tong zit.

De bovenkant van dit silhouet is gemaakt van lichtblauw suède. De Swoosh is opvallend door de witte kleur, met daaromheen een zwarte lijn. Ook de veters en de stiksels in het midden van de zool zijn zwart. Deze kleur zorgt voor een contrasterend effect. Wat de sneaker echt af maakt is de fel oranje rubberen zool. Ook dit zorgt voor een contrasterend effect op de schoen. Deze sneaker is het vervolg op de Nike SB Blazer ‘Club 58’ uit 2018. De sneakers zijn beide ontworpen in samenwerking met vier skateshops in West-Europa.

Nike SB Dunk Low Pro Blue Chill Gulf Porsche
By Nike
Nike SB Dunk Low Pro Blue Chill Gulf Porsche

Comfort

Voor extra comfort is er gekozen voor Zoom Air in de hiel. Dit is een dempingssysteem dat is ontworpen voor snelheid en bewegelijkheid. Ook de gevulde meshtong zorgt voor comfort aan de bovenkant van je voeten. Om een conclusie te trekken is dit de perfecte sneaker om mee te shinen en skaten. Daarnaast is het comfortabel genoeg om er de hele dag mee te lopen.

Nike SB Dunk Low Club 58 Gulf ‘Blue Chill’ | BQ6817-401

Op 13 maart 2021 om 09:00 uur komt de Nike SB Dunk Low Pro ‘Blue Chill’, ook wel bekend als de ‘Club 58’ Gulf Porsche, uit. De sneakers is te koop vanaf €100,- via Nike en geselecteerde retailers.

Nike SB Dunk Low Pro 'Blue Chill'

BQ6817-401 · Prijs vanaf €201,-

Naar alle aanbieders

Wil jij deze release niet missen? Houdt dan onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor alle updates!