Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ komt sneller dan gedacht

26 januari 2021 15:00
De Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ komt sneller dan gedacht

Nike is nog niet van plan om de productie van Nike Dunk’s te stoppen. Op zaterdag 30 januari zien we al de lang verwachte Nike SB Dunk Low ‘Street Hawker’ voorbij komen. Deze sneaker is geïnspireerd op Chinese street food. Nu zijn er eindelijk ook betere beelden naar buiten gekomen van de Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’. Deze suède sneaker is geïnspireerd op de Porsche 917/20.

De Porsche 917/20 heeft een speciale plek tussen de verschillende 917 versies. De auto is enorm breed en heeft extreem ronde wieluitsparingen. Ook hing de neus erg laag boven de grond en was hij een stuk korter dan andere race auto’s. Maar hoe is de Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ gerelateerd aan deze Porsche. De Porsche 917/20 had een lak werk in een roze kleur en zo kreeg de auto de bijnaam ‘Pink Pig’. Met exact dezelfde kleur roze en naam is het dus duidelijk dat deze twee aan elkaar gerelateerd zijn.

Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ | CV1655-600

Dunk Low Pink Pig

Er is nog maar vrij weinig te vertellen over deze sneaker. Het bovenwerk is namelijk geheel gemaakt van roze suède. Zelfs de veters zijn roze en zit er relatief weinig contrast op het bovenwerk. Nike branding op de tong en hiel zijn gekleurd in een donker rode kleur. Kijkend naar de midsole is deze deze wit en wordt dit gecombineerd met een zwart rubberen outsole. Op het midden van de outsole is het Nike logo in het midden roze gekleurd.

De Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ wordt verwacht op zaterdag 13 februari bij Nike en verschillende skate shops. Bekijk hieronder de afbeeldingen en download onze app om altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws, releases en shock drops.


Nike SB Dunk Low 'Pink Pig'

CV1655-600 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low Pink Pig
Dunk Low Pink Pig
Dunk Low Pink Pig
Dunk Low Pink Pig
Dunk Low Pink Pig
Images by Repgod888