Skip to content
Newsfeed

De Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ zal gaan releasen in 2023

15 januari 2023 10:10
De Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ zal gaan releasen in 2023

2023 belooft een goed jaar te worden voor de Nike SB Dunk Low, onlangs hebben we een blik kunnen werpen op een Heineken 2.0 ontwerp en ook de samenwerking met Jarritos zal verschijnen. Nu in januari 2023 kunnen we weer een nieuwe colorway bekijken, namelijk de ‘Noise Aqua‘.

In tegenstelling tot veel Nike SB Dunk Low ontwerpen is deze colorway bijna volledig gemaakt van getextureerd suède. Daarnaast zien we ook gerecyclede materialen terug, er zijn namelijk spikkels te zien op de gele tussenzool die verwijzen naar eerdere duurzame elementen van het merk.

Het kleurenpalet is een opvallende en combineert helder oranje en aquablauw. Zo is aquablauw te zien op de basis en kleuren de overlays oranje. Een donkere koele tint is te zien op de Swoosh en de Nike branding.

Bekijk de eerste beelden van de aankomende Nike SB Dunk Low hieronder! Een release datum is nog niet bekend gemaakt, maar meer informatie zal binnenkort verschijnen. Vergeet daarom niet om de Sneakerjagers release kalender in de gaten te houden!

Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua'
Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua'
Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua'