Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ restocked donderdag 2 juli 2020

1 juli 2020 13:38
De Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ restocked donderdag 2 juli 2020

Morgen is het donderdag 2 juli 2020 en dat betekent dat de Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ een restock krijgt via de Nike App (Let op! niet de SNEAKERS app). In mei 2020 was de release van deze sneaker ook al, alleen verliep de release niet vlekkeloos, en nu wordt de sneaker dus opnieuw gerestocked!

In 2002 debuteerde de Nike SB Lijn en werd meteen goed ontvangen door vele sneakerheads. Ondertussen heeft Nike SB samenwerkingen achter de rug met grote namen, zoals Supreme en Travis Scott.

De ‘Laser Orange’ colorway is gemaakt uit een kleurenpallet dat bestaat uit drie kleuren, namelijk laser orange, regency purple en white. Als basis is er gekozen voor de witte kleur. Natuurlijk zijn de geperforeerde toebox en gevoerde tong ook weer aanwezig. Rondom de toebox lopen suède overlays die beschikken over de laser orange kleur. Dit loopt van de mudguard over op de eyestays en vervolgens naar de achterkant van de sneaker.

Wat voornamelijk de aandacht trekt is de Swoosh. Deze is namelijk gemaakt van lakleder materiaal in een regency purple kleur. Op deze manier geeft het de sneaker wat extra dynamiek.

Zoals we al zeiden wordt de Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ morgen, donderdag 2 juli 2020 gerestocked via de Nike App (Let op! niet de SNEAKERS app). Dit zal om 09:00 uur plaats vinden. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike SB Dunk Low 'Laser Orange'

BQ6817-800 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk Low
Nike SB Dunk Low