Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low krijgt een ‘Crater’ look

7 oktober 2020 11:50
De Nike SB Dunk Low krijgt een ‘Crater’ look

Nike is dit jaar begonnen met het Move To Zero project. Met dit project streeft Nike naar een productieproces dat beter is voor mens en milieu. Na verschillende releases is het nu de beurt aan de SB Dunk Low. De Nike SB Dunk Low ‘Crater’ komt nog deze maand (oktober) uit.

De Nike SB Dunk is één van de beste sneakers die mee kan doen aan het ‘Move To Zero’ project. Waarom? Omdat, zoals SB al doet vermoeden, de sneakers gemaakt zijn om op te skateboarden. Door te skate met de sneakers slijten de paartjes vele malen sneller dan bij het ‘normaal’ dragen van schoenen. Dat de Nike SB sneakers momenteel veel gedragen worden zonder te skaten is weer een ander verhaal.

Nike SB Dunk Low Pro E ‘Crater’

De Nike SB Dunk Low ‘Crater’ heeft de, ondertussen, herkenbare eigenschappen van de ‘Crater’ collectie gekregen. De gebruikte kleuren zijn dan ook ingetogen te noemen met grijze tonen en de blauwe veters. De outsole en midsole hebben weer het ‘speckled’ effect gekregen. Opvallend is dat de lining van de sneaker aan de bovenkant is dichtgestikt met de ‘lock’ sticksels goedzichtbaar. Een tof detail, maar misschien niet ideaal voor skateboarding. Wel is de padding in de sneaker het zelfde gebleven.

De Nike SB Dunk Low ‘Crater’ zal op 17 oktober uitkomen bij Nike in de SNKRS app en bij diverse geselecteerde skateshops.

Nike SB Dunk Low Pro E 'Crater'

CT2224-001 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk 'Crater'
Nike SB Dunk 'Crater'
Nike SB Dunk 'Crater'
Nike SB Dunk 'Crater'