Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘Celadon ACG’ mixt neutrale en felle kleuren

1 april 2021 20:17
De Nike SB Dunk Low ‘Celadon ACG’ mixt neutrale en felle kleuren

Nike SB komt met een nieuwe colorway op de SB Dunk Low die op 3 april 2021 zal releasen. Het paar heeft een opvallend design, dat geïnspireerd lijkt te zijn op Nike’s ACG: All Conditions Gear lijn. Benieuwd wat deze overeenkomsten zijn? Lees dan snel het artikel hieronder over de Nike SB Dunk Low ‘Celadon ACG’.

nike skateboarding sneakers
Image via Instagram @leaked.sneaks

Nike SB Dunk Low ‘Celadon ACG’

Deze SB Dunk Low heeft een opvallende colorway gekregen. Er zijn zowel felle als neutrale kleuren gemixed op het design. Zo zijn de overlays van suède gemaakt en hebben een lichtbruine tint gekregen. De basis van de upper is juist te zien met een diepblauwe kleur. Deze kleur is onder andere te vinden op het middenpaneel, de toebox en de tong. Verder hebben de swoosh en het Nike logo op de tong een lichtere blauwe tint gekregen.

BQ6817-301
SB Dunk Low 'Celadon

Daarnaast is er een soort olijfgroene tint gebruikt voor de verwisselbare veters en het geborduurde Nike logo op de hak. Om de sneakers af te maken, is er zwart gebruikt voor de binnenkant van de schoen en de outsole. De middenzool is wit gelaten en bevat spikkels die het design afmaken.

dunk low
nike acg
Images by Nike

Nike Air Terra ACG

Nike ACG (All Conditions Gear) is een lijn van Nike die zich richt op innovatieve (sport)kleding en schoenen voor outdoor activiteiten die geschikt zijn voor alle klimaten. De lijn debuteerde in 1989 en is sindsdien flink gegroeid. Opvallend aan ACG is dat het minder commercieel lijkt te zijn en hierdoor speelt de lijn met verschillende felle kleuren en unieke modellen.

Eén van die modellen is de Nike Air Terra, de colorway hieronder lijkt de inspiratiebron te zijn geweest van de SB Dunk Low ‘Celadon ACG’. De gelijkenis van de kleuren is niet te ontkennen: de felle blauwe kleuren lijken precies op die van de SB Dunk.

nike air terra
Image via Pinterest

Wil jij de ACG geïnspireerde Nike SB Dunk Low ‘Celadon ACG’ proberen te scoren? Zorg dan dat je de release op 3 april 2021 om 9:00 uur niet mist! Het paar zal verkrijgbaar zijn vanaf €140 euro bij verschillende retailers. Bekijk de Releasekalender om een overzicht te krijgen van alle verkooppunten. Download ook de Sneakerjagers App om een melding te krijgen wanneer een nieuwe sneaker dropt!

Nike SB Dunk Low 'Celadon ACG'

BQ6817-301 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
SB Dunk Low 'Celadon
SB Dunk Low 'Celadon
Images via Instagram @leaked.sneaks