Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘Atomic Pink’ released in 2021

19 augustus 2020 16:21
De Nike SB Dunk Low ‘Atomic Pink’ released in 2021

Dunks, Dunks en nog eens Dunks, er gaat geen week voorbij zonder nieuwe informatie over een nieuwe Dunk colorway. Door artiesten zoals Travis Scott en Virgil Abloh is de Nike Dunk eind 2019 enorm hard gegaan en kunnen we nu niet meer om het silhouet heen. Sneaker insider PY_RATES heeft laten weten dat er in 2021 een ‘Atomic Pink’ colorway uit gaat komen.

De Nike SB werd gelanceerd in 2002 om de snel groeiende skateboard markt te veroveren. Bovendien kwam De Nike SB Dunk Low uit in hetzelfde jaar en kreeg zelfs een samenwerking met Supreme. Nike SB was geboren en werd al snel opgenomen tot een van de grootste skate merken zoals Enjoi, Chocolate, Toy Machine en Real. De Nike SB Dunk Low is een tijdje onder de radar geweest, maar in eind 2019 weer helemaal terug gekomen.

Nike SB Dunk Low ‘Atomic Pink’

Het bovenwerk van de Nike SB Dunk Low ‘Atomic Pink’ is geheel gemaakt van zacht suède. Een roze kleur bedekt de basis van de sneaker en de Swoosh terwijl bordeaux rode overlays de rest van het bovenwerk afmaken. Een witte midsole en roze outsole maken de sneaker af.

De Nike SB Dunk Low ‘Atomic Pink’ wordt ergens in 2021 verwacht bij Nike voor €100,-. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Nike SB Dunk Low 'Atomic Pink'
Image by PY_RATES