Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ komt opnieuw uit bij Nike

13 augustus 2020 16:53
De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ komt opnieuw uit bij Nike

De Nike SB Dunk Low is laatst al uitgekomen bij vele skateshops door middel van raffles. Nu krijgen we op donderdag 20 augustus nog een kans om dit mooie paartje te kunnen scoren. De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ komt op 20 augustus namelijk op via de Nike SNKRS app.

De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ is geïnspireerd op de Nike ACG Terra. Deze sneaker had namelijk alle details die de nieuwe Nike SB Dunk Low ook op zich heeft. Van kleur gebruik tot materiaal gebruik zijn de twee bijna niet uit elkaar te houden. De Nike ACG (All Conditions Gear) lijn word gebruikt voor al het grovere buitensport. Ale deze producten horen dus ook gedragen te worden en horen niet jaren lang ongedragen in een doos te liggen.

Nike SB Dunk Low ‘ACG’

De basis van de sneaker is gemaakt van zwart suede en wordt gecombineerd met paarse suede overlays. De gele veters en de rode Swoosh vallen erg goed samen met de zwarte en paarse kleur. Kijkend naar de midsole zien we dat deze wit is, maar is versierd met allemaal verschillende spikkels. Al met al is de sneaker erg kleurrijk en zit iedereen op donderdag 20 augustus om 09:00 weer op zijn puntje van zijn stoel om een win te pakken.

De ‘ACG’ SB Dunk Low komt uit op donderdag 20 augustus op 09:00 bij Nike voor een prijs van €100. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low Pro 'ACG'

BQ6817-008 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk Low 'ACG'
Nike SB Dunk Low 'ACG'
Nike SB Dunk Low 'ACG'
Nike SB Dunk Low 'ACG'
Images by Nike