Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk High ‘Hawaii’ krijgt een tropische twist 🌺

4 maart 2021 20:16
De Nike SB Dunk High ‘Hawaii’ krijgt een tropische twist 🌺

Met het zonnige weer van de afgelopen week, kunnen wij niet wachten op de zomer. Helaas moeten we nog een paar maanden wachten tot het echt zo ver is. Maar om de zonnige stemming er toch in te houden, zijn de eerste beelden van een nieuwe Nike SB Dunk High gedeeld op Instagram. We kunnen bevestigen dat de schoen je vrolijke summer vibes geeft. Bekijk hier de eerste beelden van de Nike SB Dunk High ‘Hawaii’!

Hawaii als inspiratie

Als je aan Hawaii denkt, dan denk je aan de zon, de zee, het strand en tropische temperaturen. Nike SB heeft dit paradijs als inspiratiebron genomen voor hun nieuwste design en dat is dan ook goed te zien. Hawaii staat natuurlijk ook bekend om de shirts met bloemetjesprint en de bloemenkransen. De Nike SB Dunk High ‘Hawaii’ is dan ook toepasselijk bekleed met bloemetjesprint.

Nike SB Dunk High 'Hawaii'
Images via Instagram @yankeekicks

Nike SB Dunk High ‘Hawaii’ | CZ2232-300

De upper is volledig bekleed met een donkerblauwe, grafische bloemenprint. In de print zijn ook accenten van lichtblauw, roze en beige verwerkt. De print doet denken aan tropische bloemen en golven van de oceaan.

Nike SB Dunk

Verder is er een beige kleur toegevoegd aan de veters, tong, swoosh en de onderkant van de zool. Opvallend is dat de tong gemaakt is van hennep, waardoor deze een gewoven uitstraling krijgt. Om de sneaker fris te houden, is de zool wit gemaakt. Een ander opvallend detail, is het oranje label op de tong. Dit verwijst waarschijnlijk naar de Nike SB ‘Orange Label’, dit garandeert de kwaliteit van de SB schoenen en geeft aan dat de schoenen exclusief zijn.

Sneakers flowers

2005 Release

Dit is niet de eerste keer dat Nike SB het tropische eiland als inspiratiebron heeft gebruikt. In 2005 ontwierp het merk een design op de SB Dunk Low. Dit keer was de inspiratie de vurige vulkanen van Hawaii. De zwarte schoen met vuurrode, oranje en gele delen doen zeker denken aan de lava van vulkanen. Een leuk detail is de outline van Hawaii op de zijkant van de hak.

SB Dunk Low Hawaii
Image by StockX

Het is nog even afwachten wat de releasedatum van de Nike SB Dunk High ‘Hawaii’ zal worden. Het zal ons niet verbazen dat deze tropische schoen in de zomer zal releasen. Houd in ieder geval de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de exacte datum niet te missen!

Nike SB Dunk High 'Maui Wowie'

CZ2232-300 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
CZ2232-300