Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk High ‘Ducks’ zal in 2020 gedropt worden

25 september 2020 17:21
De Nike SB Dunk High ‘Ducks’ zal in 2020 gedropt worden

De Nike SB Duck High ‘Ducks’ zal waarschijnlijk in 2020 nog gedropt worden. Het zal niet de eerste keer zijn dat Concepts en Nike de handen in een slaan, want al eerder kwamen zij met een te gekke dunk. Nu is het opnieuw tijd voor de twee om een heerlijke colorway te droppen op een dunk, maar dit keer op de high. Helaas is er nog geen officiële releasedatum, maar verdere informatie kan je hieronder vinden!

Concepts is een footwear en kleding merk uit Boston. Concepts staat erg bekend om hun samenwerkingen op verschillende sneakers. Ook zijn ze niet geheel onbekend met de Nike SB Dunk, zij gingen namelijk eerder al een samenwerking aan en hieruit kwam de Nike SB Dunk Low ‘Lobster’. Ook hebben zij met andere sneaker merken samengewerkt.

Nike SB Dunk High ‘Ducks’

Zoals we zien heeft het bovenwerk een hoop kleuren die samen zorgen zorgen voor de naam ‘Ducks’. We zien verschillende tinten bruin en donkergroen op de sneaker terug komen. Ook de iriserende tong en swoosh revereren naar de eend. De licht mid- en outsole zorgen ervoor dat de sneaker helemaal compleet is.

Er is helaas nog geen officiële releasedatum vastgesteld voor dit paartje. Wel verwachten wij dat deze nog in 2020 gedropt zal worden. Tot nu toe zijn er ook nog geen officiële foto’s, maar hieronder kan je de sneaker wel al checken! Volg ons op social media en neem een kijkje in de releasekalender, zo blijf jij altijd op de hoogte!